Sökespor Klüp Başkanı Onur Kara, basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Siz çok değerli basın mensupları arkadaşlarımız her zaman olduğu gibi bizlere ve Sökespor’umuza sahip çıkıyorsunuz. Sizlerin destekleriniz ile bu yıl şampiyon olmak istiyoruz. Sökespor’umuzun markalaşması adına çok önemli adımlar attık. Bizler yönetim kurulumuz ve camiamız olarak 2020-2021 futbol sezonuna hazırız. Sadece futbol federasyonundan gelecek olan haberi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“TEK AMACIMIZ ŞAMPİYON OLMAK”


Sökespor Basın Sözcüsü Erol Özhavutçu ise açıklamasında, “Yeni yönetimimiz basın mensupları ile ilk kez bir araya geliyor. Bundan sonra da bu tür toplantılarımız devam edecektir. Taraftar kartımızın satışından dolayı Söke’de yaşayan herkes bu taraftar kartlarımıza sahip çıkarak, satın alarak büyük destek sağladılar. Söke Belediye Başkanımız sayın Levent Tuncel başkanımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum, kulübümüze sağlamış oldukları desteklerden dolayı. Söke merkezde bir stor mağazası açmak için belediye başkanımız ile yaptığımız görüşmelerde sona geldik ve bu mağazamızı en kısa sürede açmayı planlıyoruz. Yine en büyük sorunlarından birisi olan otopark sorunu ile ilgili başkanımız bizlere destek olacaktır ve kulübümüze bir otopark kazandıracağız. Transfer komitemiz futbolcu alım ve satımını gerçekleştirdiler. Futbolcularımızın ödemelerini anında yapıyoruz. Bu yıl sonunda tek amacımız var, o da şampiyon olmak” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR


“Bu yıl yaptırdığımız Sökespor taraftar kartlarımızı, Gold ve Taraftar kart olmak üzere iki tipte yaptırdık” diyen Sökespor Tesisleri Müdürü Yağız Pullukçu, şunları kaydetti: “Bu kartlarımızın satışından kasamıza 75 veya 80 bin TL nakdi para girişi sağladık. Bu kartlarımıza ilgi gösteren tüm Sökespor sevdalı hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.”