Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2019 yerel seçimleri öncesi temel atma töreni için ziyaret ettiği Ilıdağ’da mahalleye ulaşan ve toprak olan tek yolunda parke taşı döşenmesi için söz vermişti. Akçaköy-Ilıdağ mahalleleri arasında kalan Kovacık yolu için Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yaklaşık 3 kilometrelik yolun ihalesini yaptı. İş makineleri yolda genişletme ve altyapı çalışmalarını tamamlarken, parke taşı döşeme işlemleri başlatıldı.
Dik ve toprak olması dolayısıyla mahalle sakinlerinin kullanmakta oldukça zorlandığı yol, parke taşı döşenmesiyle daha kullanışlı hale gelecek. Ilıdağ’a ulaşan yolların tamamı da parke taşıyla kaplanmış olacak.

MAHALLE SAKİNLERİ MEMNUN


Ilıdağ-Kovacık yolunu daha çok incir ve zeytin zamanında kullandıklarını kaydeden Ilıdağ sakinleri yolun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler. Yolun tamamlanması ile araçlarıyla bahçelere ulaşımın çok daha kolay olacağını kaydeden vatandaşlar kışın yolda yağışlardan sonra bozulmalar yaşandığını, yazın ise tozdan ciddi sıkıntı yaşandığını kaydettiler. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı parke taş döşemesiyle yıllardır toprak yol olarak kullanılan güzergahın bundan sonra daha kullanışlı hale geldiğini ifade eden Ilıdağlılar Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

‘24 SAAT VATANDAŞIMIZIN EMRİNDEYİZ’


Vatandaşların yararına olacak hizmetlerin kendileri için öncelik arz ettiğini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çeçrioğlu, “Biz hizmet konusunda siyaset yapmıyoruz. Herkese her mahalleye eşit mesafedeyiz. 24 saat vatandaşımızın emrindeyiz. Ilıdağlıların seçimlerden önce bizden talep ettiği yol için de çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah çok kısa bir sürede bu yolu tamamlayıp sevgili Ilıdağlıların kullanımına açacağız.” dedi.
Ilıdağ Mahalle Muhtarı Halil Tok, yolda yürütülen çalışmalar dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve ekiplere teşekkür etti.