Olay, Köşk’ün Cumayanı Mahallesi Sorkuncuk mevkisinde önceki gün akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bahçe sulaması için Veysel Yalçın’ın kullandığı iş makinesiyle su kuyusu açmak için çalışma yapan Mustafa Şahin (42), İsmail Karaman (48) ve Yaşar Şahin, yaklaşık 15 metre derinliğe ulaştı.

SUYA ULAŞTILAR, GÖÇÜK OLUŞTU


Veysel Yalçın çalışmalar devam ederken, çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak bu işe yeni başlamadıkları belirtip sonuca da ulaştıklarının müjdesini verdi. Suya ulaşan ekibin çukurun tabanında düzenleme çalışması yaptığı sırada göçük meydana geldi. İsmail Karaman tamamen toprak altında kalırken, Mustafa Şahin’in vücudunun yarısı toprağın içinde gömülü kaldı. Göçen toprağın içindeki taşların vücuduna isabet ettiği öğrenildi.
Olay yerindeki iş makinesi operatörü Veysel Yalçın ve Yaşar Şahin göçükten hafif yaralı olarak kurtulurken, hemen jandarma ve sağlık ekiplerinden yardım istediler. Olayın duyulması ile çok sayıda vatandaş da bölgeye geldi.

GÖÇÜK ALTINDAN CESETLERİ ÇIKARILDI


İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri Mustafa Şahin’in olay yerinde öldüğünü belirlerken, Veysel Yalçın ve Yaşar Şahin ambulansla Aydın Devlet Hastaneye kaldırıldılar. Toprak altındaki İsmail Karaman’ın çıkartılması için AKUT ekipleri, jandarma ve itfaiye ekipleri seferber oldu. İş makinelerinin yardımıyla yapılan çalışma neticesinde İsmail Karaman’ın de cesedi toprak altından çıkarıldı.
3 çocuk babası Mustafa Şahin ve 2 çocuk babası İsmail Karaman’ın cesetleri incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Göçük altında kalan işçilerin yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.
Cumayanı Mahallesinde oturan Mustafa Şahin ve İsmail Karaman’ın cenazeleri dün mahalle mezarlığında toprağa verildi.