Geçtiğimiz Mart ayında koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi. Genel Kurula, Aydın Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, ASKF Başkanı Hasip Arıkan, Tes-İş Sendikası Başkanı Mustafa Aydın, Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Akköy katıldı.

OTOGAR-MİMAR SİNAN HATTI ÇALIŞMAYA BAŞLADI


Kongrede, Aydın Büyükşehir Belediyesi UKOME Daire Başkanlığının onayı ile 00:00 ile 06:00 arasında Otogar-Mimar Sinan Mahallesi güzergahında 1 Numaralı hattın çalışmaya başladığı duyuruldu. Kooperatif üyelerinden 65 yaş üzeri olanlar ise plaketle onurlandırıldı. Tek aday olarak girdiği seçimde kooperatifin başkanlığına yeniden seçilen Başkan Okan Yalçın, “Pandemi sürecinin ilk aşamasında, müşterilerimizin güvenliği için tüm araçlarımıza el dezenfektanları ve şoförlerimizin can güvenliği için maskeler Kooperatifimiz tarafından temin edilmiştir. Sonraki aşamada da araçların düzenli ve sıklıkla dezenfekte edilmesi, araçlarımıza müşterilerin kullanabilmesi için dezenfektanlar ve maskeler Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilerek dağıtılmıştır. Bu konuda gösterdikleri hassasiyet ve destek için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ve çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ


Yalçın başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Nahit Atan, Önder Eroğlu, Kemal Selçuk, Basri Yaman, Edip Çağlayan, Günaydın Işık, Nuri Çakır ve Ümit Yazıcı yer aldı. Denetim Kurulu ise Ozan Başlıkaya, Aydın Uslubaş ve Ali Can’dan oluştu.