3. Lig 2. Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, transfer bombalarını patlattı. Siyah beyazlıların dış transferde anlaşmaya vardığı Muğlaspor’da geçen sezon attığı 20 golle başarılı bir sezon geçiren 27 yaşındaki forvet oyuncusu Murat Can Bölükbaşı, Bayburt İl Özel İdarespor’dan 24 yaşındaki sol bek oyuncusu Selçuk Hakalmaz, Halide Edip Adıvar Spor forması giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Batuhan Kayıkçı ile iç transferde anlaşma sağlanan Ufukcan Engin için Yıldırım Demirören Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

İYİ BİR KADRO KURULDU


Törene katılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, profesyonel liglerde Aydın’ı temsil eden tek ekip olduklarını belirterek üst lige çıkarak başarıyı taçlandırmak istediklerini söyledi. Şampiyonluğa kitlendiklerini dile getiren Özcan, “İyi bir kadro kuruldu. Bu kadronun şampiyonluğa ulaşacağına inanıyorum” dedi.

TRANSFERİ KAPATTIK


Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan, “Araştırmaları yaptık. Geçen sezondan takip ettiğimiz oyuncular vardı. Liglerin başlamasına az bir süre kaldı. Eksik bölgelerimize takviyeler yaptık. Bugün transferlerle açıklarımızı kapattık. Transferi bitirdik. Ligin açılmasıyla birlikte iyi bir sezon olmasını diliyorum. İnşallah sezon sonu şampiyonluğu ulaşacağız. Fethiye deplasmanında lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM


Birçok transfer teklifi almasına rağmen başarılı olacağına inandığı için Nazilli Belediyespor’u tercih ettiğini dile getiren Murat Can Bölükbaşı, “Hedefimiz şampiyonluk. Buna inandığım için buraya geldim. Gollerimle şampiyonluğa katkı sağlamak istiyorum” derken yeni transferlerden Selçuk Hakalmaz, “Çok güzel bir camiaya geldim. Buraya gelince anladım. Şampiyonluğa inandık. Sezon sonu kupayı buraya getireceğiz” diye konuştu. Batuhan Kayıkcı, beklentilerin farkında olduğunu belirtirken Ufukcan Engin ise yuvada kaldığı için mutluğu olduğunu dile getirdi. Konuşmaların ardından 4 oyuncu, siyah beyazlı ekiple resmi sözleşmeye imzalarını attı.