Nazilli Altıntaş Mahallesinde bulunan İYİ Parti İlçe Teşkilat binasında, Divan Kurulu üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelerek, Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk’e destek açıklaması yaptılar. İYİ Parti Aydın İl Yönetimi ile Nazilli İlçe Yönetimi arasında sorun varmış algısı yaratılmak istendiğine işaret eden İYİ Parti Nazilli İlçe Basın Sözcüsü Gamze Gül Çağlayan, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“250 YENİ ÜYE”


Son günlerde sistematik bir şekilde İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk’e yönelik basının küçük bir bölümü ve sosyal medya yoluyla haksız ve çirkin saldırılarda bulunulduğunu kaydeden Çağlayan, “Sayın Cihat Öztürk seçimle göreve gelmiş ve bütün delegelerin oylarını almış bir başkandır. Seçildiği günden bu yana ülkemizde ve dünyada yaşanan koronavirüs pandemisine rağmen çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Örneğin seçildiğinden bu yana partimize 250 yeni üye kazandırmış, mahalle teşkilatlanmalarını tamamlamış, pandemi döneminde tamamen parti bünyesinde oluşturulan bir bütçeyle sosyal yardım anlamında ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırılmıştır. Sayın Cihat Öztürk, hayvansever dernekleri ile doğrudan iletişime geçip insanlar için gösterdiği çabayı sokaklarda yaşayan canlar için de gösteren bir başkandır” dedi.

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”


Haksız saldırılardan ve suçlamalardan rahatsızlık duyduklarını dile getiren İYİ Parti Nazilli İlçe Sözcüsü Çağlayan, “Ülke ve Nazilli'nin sorunlarına vakıf, bu konuda sürekli fikir üreten ve kafa yoran, siyasetten hiçbir şahsi ikbal beklentisi olmayan başkanımız, sadece Nazilli için değil Türk siyaseti için de bir kazançtır. Basınımızın küçük bir bölümünde ve sosyal medyada kişisel çıkar kaygısıyla hareket eden 3-4 kişinin başkanımıza karşı yaptığı haksız suçlama ve saldırılardan rahatsızlık duymaktayız. Ayrıca aynı çevreler İYİ Parti İl Yönetimi ile de sorunlarımız varmış algısı yaratmaya çalışmaktadır. Biz içimizdeki sorunları çözme yetisine sahibiz, partimizin yıpratılmasına asla izin vermeyeceğiz. Ne güzel ki, biz bu sıkıntımızı da basınımızın doğru ve objektif yayından yana olan siz değerli mensupları ile paylaşıyoruz. Nazilli İYİ Parti Yönetim Kurulu ve Teşkilatımız olarak başkanımızın bütün icraatlarının arkasındayız, onu sonuna kadar destekliyoruz, her zaman yanındayız, bunu kamuoyu ile paylaşmaktan kıvanç duyuyoruz” ifadelerini kullandı.