Ev ortamında söylediği cover şarkıları YouTube kanalında yayınlayarak bir anda gündeme oturan, her söylediği şarkı milyonlarca kez dinlenen Zeynep Bastık, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Doğumundan kısa bir süre ailesi ile birlikte İzmir’e taşınan genç şarkıcı, ilk, orta ve lise eğitimini bu şehirde tamamladı. Küçük yaşta müzik hayatına başlamış olan Zeynep Bastık’ ın ailesi de müzikle iç içedir. 2008 yılında Anadolu Ateşi ile birlikte turnelere katılarak profesyonel dansçılığa başladı. 2012 yılında Jackpot isimli gruplarla İzmir, Ankara, İstanbul, Bursa ve Eskişehir’de konser çalışmaları yaptı. İzmir’de sahne alırken aynı zamanda tiyatro ile ilgilenen Zeynep Bastık, “kendisini tanıyan ve yapabildiği şeylerin en iyisini yapmaya çalışmaktan vazgeçmeyen birisi” olarak kendisini tanımlıyor. İzmir’de sahne alırken aynı zamanda tiyatro ile ilgilenen Zeynep Bastık, “kendisini tanıyan ve yapabildiği şeylerin en iyisini yapmaya çalışmaktan vazgeçmeyen birisi” olarak kendisini tanımlıyor. Şarkı söylemeyi çok seven ve sesinin güzelliği herkes tarafından bilinen Zeynep Bastık, müzik hayatına Murat Dalkılıç’ın vokalistliğini yaparak başladı. 3 yıl boyunca vokalistliğe devam eden sanatçı, arkasına Murat Dalkılıç’ın desteğini de alarak 2014 yılında ilk teklisi ‘’Fırça’’ yı yayınladı.

OYUNCULUĞU İLE DE DUDAK ISIRTIYOR

Şarkıcılığı yanı sıra oyunculuk tecrübeside vardır. Müzik ve dans dışında tiyatroyla da ilgilenmiştir ve oyunculuk eğitimi almıştır. Adı Mutluluk, Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı televizyon dizilerinde kısa süreli rol aldı. 2018'de ise kadrosunda Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut gibi isimlerin bulunduğu Yasak Elma dizisinde oynamaya başlamıştır. Ev konserleri adını verdiği müzikli söyleşilerle tanınan Zeynep Bastık, popüler şarkıları kendine has tarzı ve yorumuyla seslendirerek büyük beğeni topluyor. Zaman açık hava konserleri de veren sanatçı, hemen her tarzda seslendirdiği şarkıları dinleyenlerine sunmaya devam ediyor.

FELAKET ŞARKISINA YENİ BİR BOYUT GETİRDİ

 Özellikle Ezhel’in ‘’Felaket’’ isimli şarkısı orjinaliden daha fazla rağbet görmüştür. 2017 yılında” Şahaneyim” adlı Single’ı çıkardı. 2019 yılında birçok projede yer aldı ama en çok beğenilen çalışması Mustafa Sandal ile olan Mod adlı şarkısıdır. Bu şarkıyla uzun süre zirvede kaldı. Ağırlıkla akustik ve elektronik tarzda pop müzikleri seslendiren şarkıcı her geçen hayran sayısını arttırıyor. Sosyal medya sitelerinde büyük kitleler halinde takipçisi vardır. Single'ları 2014: "Fırça" 2017: ‘’Felaket’’ 2017: "Şahaneyim" 2019: "Her Yerde Sen" 2019: "Bırakman Doğru Mu?" (Anıl Piyancı ile) 2019: "Mod" (Mustafa Sandal ile) 2020: "Uslanmıyor Bu" 2020: "Çukur" 2020: "Her Mevsim Yazım" 2020: "Bir Daha" Sanatçı : https://www.mp3yukleindir.com/sanatci/zeynep-bastik-mp3-indir-muzik-dinle