Görüşmelerde, AYSO Başkanı Şahin, Aydın sanayisi ve ihracatı ile ilgili bilgi verdi. AYSO tarafından hazırlanan Aydın’ın Temmuz 2020 Ekonomik Raporu’nu sunan Başkan Şahin, aylık hazırlanan bu raporu da her ay ileteceklerini belirtti.

ORTAK ÇALIŞMA VURGUSU

Çine’deki madencilik firmalarının artık ilçe merkezinde kaldığını belirten Şahin, “İlimiz ekonomisi ve ihracatında sektörel olarak ilk sıralarda yer alan madencilik sektörünün daha planlı bir şekilde gelişmesi için Çine’de Madencilik İhtisas OSB kurmak üzere çalışmalara devam ediyoruz. Çine'de uygun bir alan bulmak için ilçedeki ilgili birimlerle bir araya gelerek ortak çalışma yapmak istiyoruz. Bu konuda, Çine Belediyesi olarak da beraber çalışabiliriz” dedi.

"DESTEK VERMEYE HAZIRIZ"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise, “Önemli yatırımlar yapan madencilik sektörünün bu şekilde planlı bir alanda yatırımlarına devam etmesi belediyemiz için de çok olumlu sonuçlar doğuracaktır. İhtisas OSB alanının belirlenmesinde belediye olarak katkı vermeye hazırız” diye konuştu. Başkan Dinçer, AYSO heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.