Öncelikle dezenfekte ve ilaçlama çalışmasının gerçekleştirildiği mahallede yeni yol yapımı, onarımı, geniş çaplı temizlik, ot biçme ve kuru dalların budaması çalışmaları da devam ediyor.

"SORUNLARI TEK TEK, AŞAMA AŞAMA ÇÖZECEĞİZ"

Nazilli'de yapılan ortak çalışmaları yerinde inceleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Doğu Bölge Koordinatörü Yüksel Macaroğlu ile Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalara başladıklarını ifade etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Güler ve azalarıyla sabah erken saatlerde bir araya gelen Başkan Kürşat Engin Özcan; “En başından itibaren söylüyorduk. Birlikten kuvvet doğar. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu’na ve Doğu Bölge Koordinatörümüz Yüksel Macaroğlu’na teşekkür ediyorum. Eski ismi ile Mastaura bugünkü ismi ile Bozyurt Mahallemizin sorunlarının giderilmesi için komplike, toptan bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bütün birimlerimizin bir arada bulunduğu tüm alanlara girdiğimiz güzel bir çalışma yürütüyoruz. Program doğrultusunda mahallelerimizin ihtiyaçlarını tek tek, aşama aşama çözeceğimizin bir kere daha göstermenin kıvancını yaşıyoruz” dedi.

"BÜYÜKŞEHİR İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Nazilli'de mahallelerin tamamında dezenfektan ilaçlamasının rutin bir şekilde devam edeceğine vurgu yapan Başkan Özcan, "Normalleşme sürecine girilmesinden sonra ciddi manada salgının yeniden yayılmaya başlaması bizleri oldukça kaygılandırıyor. Bugüne kadar hiçbir tedbiri elden bırakmadık. Çalışmalarımızı sadece merkezde değil tüm mahallelerimizde Büyükşehir ile birlikte yapmaya devam edeceğiz" dedi.

"MAHALLENİN İHTİYAÇLARINI KARŞILADIK"

Tüm mahallelerde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarının yapılacağını hatırlatan Aydın Büyükşehir Belediyesi Doğu Bölge Koordinatörü Yüksel Macaroğlu da; “Bugün itibari ile Bozyurt Mahallemizden başlayarak dezenfekte ve ilaçlama işlemine girdik. Mahallenin ihtiyaçlarını karşıladık. Yine Bozyurt Mahallemizdeki bir sokağımızda bin metrelik stabil bir yol çalışması devam ediyor" ifadelerini kullandı. Bozyurt Mahallesi'nde yapılan çalışmalar nedeniyle ise Bozyurt Mahallesi Muhtarı Mehmet Güler, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere Büyükşehir ekiplerine ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a teşekkür etti.