Bu sezon Aydın Amatör Süper Lig’de mücadele edecek olan Didim ekiplerinden Yenihisarspor, takımın başına eski futbolculardan Salih Özbir’i getirdi. Kulüp yönetiminin geçtiğimiz günlerde yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla Akan Grup Yenihisarspor adıyla bu yıl mücadele edileceği açıklanırken, imza töreni sponsor firmanın iş yerinde gerçekleştirildi.
İmza törenine Kulüp Başkanı Abdullah Engil, kulüp yöneticileri Tarık Pelit ve Azerhan Kademlioğlu, Akan Grup Yetkilisi Süleyman Akan, antrenör Salih Özbir ve teknik heyet katıldı.

KONGRE YAPILACAK


Kulüp yöneticilerinden Tarık Pelit pandemi dolayısıyla kongre yapamadıklarını belirterek en kısa sürede kongre yapacaklarını, kulübün adında ve yönetiminde değişiklik olacağını ifade etti. Kulüp Başkanı Abdullah Engil ise yeni bir yönetim ve vizyonla yola çıkıldığını ifade ederek, yeni antrenörün hayırlı olmasını diledi.

“FUTBOLCULARIN YÜZDE 30’U KALACAK”


Takımın ana sponsoru Akan Grup adına Süleyman Akan ise, Yenihisarspor olarak yeni bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını ifade ederek yönetim kurulu üyesinin genel kurulda 9’dan 15’e çıkacağını belirtti. Antrenör ile anlaşmalarının ardından yeni takım için kolları sıvadıklarını ifade eden Akan, “Mevcut futbolcularımızın yüzde 30’u kalacak. Yeni isimleri takıma katacağız. Futbolcularımız tesis olarak Kartel Otel’de konaklayacak. 10 güne kadar takımı toparlayacağız ve ardından kamp programı başlayacak. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” dedi.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİĞİ


Yenihisarspor’un yeni antrenörü Salih Özbir ise uzun yıllar profesyonel futbolculuk kariyeri olduğunu ifade ederek, antrenör olarak da Kıbrıs ve Azerbaycan’da görev yaptığını söyledi. Özbir, yönetim kurulunun anlayışının kendisini etkilediğini ve uzun yıllar hizmet verecek bir yapı oluşturmaya çalışacaklarını ifade ederek, bu zamana kadar görev yapan teknik ekiplere de teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içerisinde Didim’e ve Didim spor camiasına güzel hizmetler sunmak istediklerini kaydeden Özbir, kısa sürede çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti. Yenihisarspor’da Antrenör Salih Özbir’in yardımcılıklarını ise Halillulah Altunsoy ve Mustafa Aksakal’ın yapacağı öğrenildi. İmza töreninin ardından kulüp yöneticileri, kulübün ana sponsoru olan Süleyman Akan’a da sürpriz doğum günü etkinliği düzenledi.