Karacasu Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bugün saat 23.00 itibariyle ilçemizde Yaylalı Mahallemizde 1 vatandaşımızın daha test sonucu pozitif çıkmıştır.
Saat 23.00 itibariyle ilçemizdeki pozitif vaka sayımız 1’i ölümle sonuçlanan, 1’i hastanede tedavi altına alınan, 6’sı evlerinde tedavisi süren olmak üzere toplam 8’dir. Filyasyon çalışmalarımız sürdürülmekte olup an itibariyle temaslı olup evde karantina altına alınan temaslı sayımız 108’dir.
Sizlerin sağlığı ve salgının yayılmaması için büyük bir özveriyle filyasyon yapan sağlık ve kolluk kuvvetlerine yardımcı olmak bir vatandaşlık görevi olup; salgının yayılımını ilçemizde durdurabilmemiz için, bizlere yardımcı olun, filyasyon ekiplerimizi yanıltmayın, bilgi saklamayın ve eksik bilgi vermeyin, hasta olduğunu öğrendiğiniz kişilerle son 15 gün içinde temas içinde olduğunu bildiğiniz kişileri filyasyon ekiplerine bildirin, hasta olduğunu bildiğiniz bir şahısla son 15 gün içinde temasınız olduysa sağlık ve güvenlik güçlerimize başvurun. Maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralına mutlaka uyun" denildi.