Milli Beka Harekatinin Nazilli İlçe Başkanlığı Nazilli Turan Mahallesi 348 sokak üzerinde, hizmete girdi. Milli Beka Hareketi Nazilli Şubesi Başkanı Hayriye Demirdal’ın ev sahipliğinde yapılan açılışa hareketin Genel Başkanı Murat Şahin, Nazilli yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış töreni, protokol konuşmaları ve kurdale kesimiyle sona erdi.

“GURUR DUYDUK DUYMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

Açılışta ilk olarak konuşan Milli Beka Hareketini Nazilli Şube Başkanı Hayriye Demirdal,' her eserin arkasında bir sistem, her sistemin özünde onu yürüten bir insan gerçeği vardır' diyerek, “İnsana temas etmeyen hiçbir çalışma Allaha ulaştırmaz. Biliyoruz ki duruşumuzda, inancımızda hak ve hakikat üzerine İla-yı Kelimetullah üzerinedir. Bu dava aşkımız bizi bugün burada topladı. Bizler bu toprakların bin yılı aşkın emanetçileriyiz. Müslüman çoğunluğun önceliklerinde azınlıkların haklarında bakış açısını yakalayan Recep Tayyip Erdoğan ve tam daim destekçisi Türkmen beyi Devlet Bahçeli’nin her daim destekçisi olan Milli Beka Hareketinin bir üyesi olmaktan gurur duyduk duymaya da devam edeceğiz” dedi.

“GÖNÜLLÜ BİR ORDUYUZ”

'Milli Beka Hareketi devlet ebed müddet çizgisinde devlet ve güvenlik güçlerinin yanında iki koca reisin emrinde Cumhur ittifakının Yılmaz destekçileri olarak Şahadete yürüyen bir hareket' olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan hareketin Genel Başkanı Murat Şahin, “Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da ülkemizin beka sorunu olacaktır ve yine her zaman olduğu gibi devletin bekası için canlarını seve seve verecek olan sayısız milli neferler de olacaktır. Bizler bu ülkenin birlik ve beraberliği için yola çıkmış gönüllü bir orduyuz. Devletin bize ihtiyacı yoktur ancak bizim devlete ihtiyacımızın olduğunun bilincindeyiz. Hareketimizin 32 ülke başkanlığı 73 il ve 386 ilçe başkanlığı ile 700 bin üyesi ile meydanlardadır. Milli Beka Hareketi olarak devletimizin tüm kurumlarının bir numaralı destekçisi olduğumuzu tüm devlet büyüklerimize arz ederiz. Aziz Türk Milleti dün olduğu gibi bugünde dualarla dimdik ayaktadır ve ayakta kalacaktır. Her zaman Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin her daim destekçileriyiz” ifadelerini kullandı.