MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, partisinin Germencik ve İncirliova ilçe kongrelerinde yaptığı konuşmalarda, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı Türk milliyetçilerine küfür etmekle suçlamıştı. Alıcık'a, Belediye Başkanı İYİ Parti'li Kaya cevap verdi.

"HAYSİYET CELLADI"

Alıcık'ın kongrelerde kendisini hedef alan yakışıksız ve suçlayıcı ifadeler kullandığını dile getiren Kaya, "Haddini aşan ve nezaketten yoksun bu üslubu aynen kendisine iade ediyor, şahsıma yaptığı suçlamasını kanıtlamasını bekliyorum. Haluk Alıcık eğer bu suçlamayı kanıtlamazsa kendisini haysiyet cellatlığı yapan, insanlara hiç sıkılmadan, utanmadan iftira atabilen bir müfteri olarak kabul edeceğimi ifade ediyorum" dedi. Başkan Kaya, gerçek Türk milliyetçisi ve vatanseverlerle asla sorunu olamayacağını söyledi.

"ELEŞTİRİ YAPACAKSA ÖNCE KENDİ PARTİSİNDE YAPSIN"

Seçimi; milliyetçi, ülkücü, Atatürkçü, sağcı ve solcular ile parti ayırt etmeksizin tüm halkın desteğiyle birlik ve berberlik içerisinde kazandığını belirten Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: "Haluk Alıcık, benimle uğraşmayı bıraksın. İktidar partisinin açık desteğine rağmen sadece 28 günde İncirliova'da bu seçimi neden kaybettik diye düşünsün. Suçlu arayacaksa, eleştiri yapacaksa, bu konuyla ilgili siyaset yapacaksa önce kendi partisinde yapsın. Aytekin Kaya'ya iftira atmak ya da karalamaya çalışmak size siyaseten prim kazandırmaz, tersine kaybettirir."

"KISIR TARTIŞMALARLA KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK"

Vatanını, milletini seven gerçek Türk milliyetçilerinin başının tacı olduğunun altını çizen Kaya, "Siyasi parti ayrımı yapmaksızın İncirliova için taş taş üstüne koymak için çalışan, çaba harcayan herkesin başımın üstünde yeri vardır. Biz güzel ilçemiz İncirliova’mız, efeler diyarı Aydınımız için yılmadan yorulmadan çalışıyoruz, daha çok işimiz var, var gücümüzle de çalışmaya devam edeceğiz. Bizim birilerin yaptığı, bizi de içine çekmek istediği çamur siyasetle ve kısır tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok" ifadelerini kullandı.