Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karpuzlu ilçesi Tekeler Mahallesi’ndeki hizmetlerine devam ediyor. Tekeler Mahalle Muhtarı Ersin Erçetin’in talebi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, su ve yol sorununun çözümü için çalışma başlattı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla başlayan çalışmalar neticesinde sondaj çalışması yapılarak su depoya aktarılırken, yol ile ilgili de genişletme çalışması başlatıldı.

“BİR SONDAJ DAHA OLACAK”

Hizmetlerinden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Tekeler Mahalle Muhtarı Ersin Erçetin, “7 Temmuz 2020 Salı akşamı saat 22:00'de köy kahvesinde vatandaşlar ile yapmış olduğumuz toplantıda ilerleyen günlerde yapılacak olan çalışmaları zaman belirterek anlattım. Su ve yol çalışmaları hakkında ortalama başlama zamanlarını belirttim. O günden sonra yanıltıcı haberler yapılarak gündem oluşturulmaya başlanmıştır, sosyal medya ve haber sitelerinde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktır. O yüzden hiç kimse kendine pay çıkarmaya çalışmasın, bu çalışmalar benim talebimle Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaktadır. Su sorunu ile ilgili sondaj çalışması yapıldı ve suyumuz depoya aktarıldı. Artı olarak bir sondaj daha olacağını vatandaşlarımıza anlattım ve çalışmalar sürüyor. İlerleyen günlerde ilave su kaynakları da dahil edilecek” dedi.

ASFALT MÜJDESİ

Dar ve virajı çok olan Karpuzlu-Tekeler yolunu genişletme çalışmasının da başladığını ifade eden Erçetin, “1987 yılından bu yana bir çalışma yapılmayan yolumuzu inşallah daha geniş ve kullanışlı bir hale getirerek halkımızın kullanımına sunacağız. Tabi ki bu süreçte genişletme çalışması sırasında yer sahiplerinin göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim. Bu yılki etapta genişletme çalışmasının yapılmasını 2021 yılında da asfalt çalışmasının sözünü aldık. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'na taleplerimizi yerine getirmek için göstermiş olduğu özverili yaklaşımından dolayı hem kendi adıma, hem de vatandaşlarımız adına çok teşekkür ederim. Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü’ne, Karpuzlu ASKİ personeline ve Fen işleri Daire Başkanlığı’na, Yol Şube personeline de teşekkür ederiz” diye konuştu.