Didim’de 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında okçuluk müsabakaları düzenlendi. Didim Atatürk Stadı’nda gerçekleşen okçuluk ilçe birinciliği müsabakalarında erkek ve kızlar olmak üzere değişik yaş kategorilerinde sporcular mücadele etti.
Müsabakalar sonrasında düzenlenen madalya törenine AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Didim Kaymakamı Halil Avşar, Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu, AK Partili yöneticiler ile sporcu aileleri ve sporcular katıldı.
Madalya töreni öncesinde AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Didim Kaymakamı Halil Avşar, Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ok atarak hedefi vurmaya çalıştı. AK Partili Yavuz iki atışından birinde hedefi vururken, “Didim’e de iki müjdeli haberle geldik.” ifadelerini kullandı. Atışlardan sonra dereceye giren sporculara protokol üyelerince madalyaları verildi; ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.