MHP Germencik İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği olağan kongreye, Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık da katıldı. Partilileri ile buluşan Başkan Alıcık, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Germencik'te belediye başkanlığını kaybetmelerinin ardından, belediyede çalışan ülkücülerin işten çıkarıldıklarını dile getiren Alıcık, aynı durumu Nazilli ve İncirliova'da da yaşadıklarını söyledi.

"BİR BAKIN BAKALIM"


Başkan Alıcık, Nazilli Belediye Başkanlığı için kendisi ile yerel seçimlerde yarışan ve seçimi kazanan Kürşat Engin Özcan'ı kastederek, "Nazilli'de iki tane ülkücü yarıştı' diyen arkadaşlar buyursunlar baksınlar bakalım; iki tane ülkücü mü yarışıyor yoksa Türk-İslam mührünü vurduğumuz Nazilli'mizde dün amcası bu hareketin şehidi olan kardeşimizin bugün CHP'nin elinde ne hale geldiğini görüyoruz. Bir bakın bakalım" dedi.

"TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE KÜFÜR EDİYOR"


İsim vermeden İncirliova'da Aytekin Kaya'nın CHP'den istifa ederek aday olduğu İYİ Parti'den Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan Alıcık, "Bugün adam orada Türk milliyetçilerine küfür ediyor" ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanlığını kaybettikleri ilçelerde yaşadıkları sıkıntıları anlatan Başkan Alıcık, partililerini yaşananlardan ders alarak, seçimlerde başarılı olmak için şimdiden çalışmaya çağırdı.