Geçtiğimiz günlerde Didim Kaymakamlığı görevine başlayan İlçe Kaymakamı Halil Avşar, Didimli basın mensuplarını ağırladı. Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Yaba, yönetim kurulu ve cemiyet üyeleri, Kaymakam Avşar’ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundu.

"BASINLA İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ"

Kaymakam Avşar ziyaretlerinden dolayı basın mensuplarına teşekkür ederken, “Basın her yerde 4. kuvvet olarak bilinir. Biz de Didim’de koordinasyonu sağlayarak sizlerin ve kamuoyunun bilgilenmesi noktasında basınla iş birliği içerisinde olacağız”dedi. 1 aylık sürede Didim’i gezdiğini ve tanımaya çalıştığını kaydeden Kaymakam Avşar, “Didim çok güzel bir yer. Didim Afyon mermeri gibi şu an, işlenmemiş bir hazine. Bu anlamda biz de ilçede koronikleşen sorunlar ile akut olan yani hızla çözülebilecek sorunlar diye bakıyoruz. Bu anlamda ilçeyi gezerek çalışmalar yapacağız” diye konuştu. Didim’de deniz ve kültür turizmine ağırlık verildiğini, tarımın bir nebze geri olduğunu fakat süreç içerisinde hepsini entegre etme durumunda olduklarını kaydeden Kaymakam Avşar, kurumlarla iş birliğini kısa sürede kurarak adımlar atacaklarını kaydetti.
Ziyarette basın mensupları ilçenin sorunları, adım atılması gereken konular ve çözüm önerileriyle ilgili öneri ve görüşlerini dile getirdi.