MHP Germencik İlçe Teşkilatı, olağan kongresini gerçekleştirdi. Germencik'teki 19 Mayıs Gençlik Parkı'nda düzenlenen kongreye MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan, AK Parti Germencik İlçe Başkanı Mustafa Bircan, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

“BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAMAZSAK KAZANAMAYIZ”


Kongrede konuşan MHP İl Başkanı Alıcık, birlik ve beraberlik içerisinde dünden çok daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi. Çalıştıklarında başarılı olduklarını daha önce gördüklerini belirten Alıcık, "2007'de MHP, Aydın'da üç milletvekili çıkardı. 2009'da Aydın'ın en güzel yerlerinde belediye başkanlıklarını aldı. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak, başaramayacağımız hiçbir şey yok. Ama biz inanmazsak, beraber olmazsak, bütünlüğü sağlayamazsak kazanamayız" dedi.

“KARŞIMIZDAKİLER KAZANMADI”


Cumhur İttifakı olarak Aydın'da birlik ve beraberliği sağladıkları 7 ilçede seçimi kazandıklarını belirten dile getiren Alıcık, "Bu birlik ve beraberliği, diğer ilçelerde de sağlamış olsaydık Cumhur İttifakı olarak biz kazanmış olacaktık. Karşımızdakiler kazanmadı ama biz ne yazık ki sen ben davasına düşmenin sıkıntısını çektik" diye konuştu.
Mevcut Germencik İlçe Başkanı Turgay Ulutaş da, ekibi ile birlikte partisinin başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİLDİ


Konuşmaların ardından, Ulutaş başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde, kullanılan geçerli oyların tamamını alan Ulutaş, güven tazeledi.

YÖNETİM KURULU


Ulutaş başkanlığındaki Yönetim Kurulu Ergün Akkaş, Mustafa Çetinkol, Hüseyin Develi, Hatice Berber, Recep Öner, Rahim Kabakçı, Recep Demir, Özkan Mendirme, Eray Önder, Ergün Ünlü, Mehmet Ali Karakoyun, Ahmet Kılıçdoğan, Fait Madran ve Halil Öztürk'ten oluştu.