Aydın’da MHP’nin ilçe kongreleri devam ediyor. Birçok ilçede başkanlarını seçen MHP’de son olarak Kuyucak’ta seçim heyecanı yaşandı. Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri’nde bulunan Kapalı Düğün Salonu’nda yapılan kongreyi MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır, Buharkent Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Tuncer, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Ferhat Yetik, Kuyucak Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Soydan, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır, Kuyucak Esnaf Odası Başkanı Zühtü Şengün, Nazilli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç ve 250 partili takip etti.

“İSTİKLAL İÇİN BİRLİK, İSTİKBAL İÇİN DİRLİK”


Kongrede konuşan MHP Kuyucak İlçe Başkanı Metin Bozkuş, ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik’ temennisinde bulundu. Kongrede söz alan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ise davet için teşekkür ettikten sonra MHP Kuyucak İlçe Teşkilatı Kongresi’nin hayırlı olmasını diledi. Son olarak konuşan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık da Cumhur İttifakı’nın politikalarını anlattı. Tek liste halinde yapılan kongrede kullanılan oyların tamamını alan Bozkuş, yeniden başkanlığa seçildi.

YENİ YÖNETİM


Bozkuş başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yer aldı: “Ali Sancar, Ali Hançer, İsmail İnankaya, Ali Acun, Serkan Işık, Şükrü Taşkın, Cihangir Yalçın, Mehmet Ali Tezcan, Mehmet Güler, Halil Atıcı, Hayriye Özfidan, Ali Turhan, Cavit Duman, Ozan Yalçın.”
İl Delegeliklerine ise Metin Bozkuş, Ali Acun, Ali Turhan, Mehmet Ali Tezcan, Ali Sancar, Şükrü Taşkın, Cihangir Yalçın, Ali Acar, Ali Rıza Bilir, Ahmet Karabulak, Mehmet Çimenoğlu, Ufuk Erkal, Mehmet Güler, Halil Atıcı, Ali Hançer ve Yalçın Tulumcu seçildi.