Aytepe Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşen CHP İl Gençlik Kolları Kongresi’ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye ve ASKİ’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

YAPTIĞIMIZ YOLLARDAN KÖYLERE GİDİYORLAR

Aydın’da 3 bin 798 kilometre yol yaptıklarını belirten Başkan Çerçioğlu, “3 bin 798 kilometre yol yaptık. Hani bizi sözde eleştiriyorlar ya bizim yaptığımız yollardan o köylere gidiyorlar. O köylerin yolu yoktu, suyu yoktu. Bunun da maliyeti 507 milyon TL dile kolay. ASKİ olarak 3 bin 203 kilometre altyapı çalışması yapıldı. 60 köyün suyu yoktu. 2 bin 100 kilometre içme suyu hattı yaptık. 937 kilometre kanalizasyon yaptık. Bunlar yoktu kardeşim, biz yaptık. Sizlerin desteğiyle, Aydın halkının desteğiyle. 405 adet içme suyu kuyusu açtık. Aydın Tekstil Aydın halkının parasıyla 100 milyon TL’ye kamulaştırıldı. Biz her zaman çiftçimizin yanındayız. Yanında da olmaya devam edeceğiz. Bu konuda Büyükşehir olarak ciddi hizmetler veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Biz çiftçimizin teminatıyız. Çiftçimizin alın terini tarlada bırakmayız. Her zaman fakir fukaranın yanında olduk” dedi.

18 SAAT ÇALIŞIYORUZ

Aydın’da CHP Örgütü’nün de muhteşem bir çalışma gösterdiğini ifade eden Başkan Çerçioğlu, “CHP örgütü 2019 yılında muhteşem bir çalışma gösterdi. Önceki yerel seçimlerde gençlerin çok büyük emeği var. Hepinize çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Aydın halkına ediyorum. 18 saat çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Tek amacımız Aydın halkına hizmet etmek, etmeye de devam edeceğiz. Sizler zaten bizim hizmetlerimizi çok iyi biliyorsunuz. Yeni seçilen il başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Bu kongrenin Aydın'ımıza, ülkemize gönençler ve baharlar getirmesi dileğiyle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bir sonraki kongremizi CHP’nin iktidarında yapacağız” diye konuştu.

ÜÇÜNCÜ DÖNEM İÇİN ADAY

Çerçioğlu konuşmasının ardından CHP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki’nin kendisine plaket takdimi esnasında, “Bu bana vereceğiniz son plaket olmayacak, bir sonraki seçimlerde de adayım” diyerek önümüzdeki seçimde üçüncü dönem Büyükşehir Belediye başkan adayı olacağını dile getirdi.