Zaman zaman AK Parti İlçe Teşkilatı ile aralarında kopukluk olduğu yönünde söylemler çıkan Zeki İnal, tüm bunlara nazire yaparcasına konuşmasının önemli bölümünde AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç ve milletvekillerine bol bol teşekkür etti. İnal konuşmasına seçimlerde galibiyeti getiren faktörlerden olan ittifaka değinip, “Cumhur İttifakı olarak önemli bir başarı elde ettik. Bu başarıda büyük bir pay sahibi olan AK Parti İlçe Başkanıma, yönetimine, MHP İlçe Başkanım ve yönetimine, kadın ve gençlik kolları başkanlarıma ve bizlere güvenip de, ‘ Karacasu’ya bunlar hizmet verir’ diyen tüm Karacasulu hemşehrilerime ayrıca teşekkür ediyorum” sözleriyle başladı.

YAPILAN ÇALIŞMALAR

Karacasu’da üretken ve gönül belediyeciliği halkla buluşturduklarını ifade eden İnal, “Devletimizin sıcak ve güçlü elini Karacasu’da hissettirmeye başladık. 1,5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Bizim hedefimizi büyük, bakış açımız geniş. Yaptıklarımızda Yenice, Esençay, Çamköy, Geyre Mahallelerinde halkımızın arazilerine ulaşabilmeleri için dere üzerine köprüler yaptık. Yenice ve Çamköy’de cemiyet yerlerine mutfak yaptık. Bunun yanında Yeşilyurt, Ataköy, Görle, Bereketli’de yemekhane, Dikmen, Dedeler, Güzelköy için cemiyet yerleri yapacağız. 310 MGW’lık güneş enerjisi projesi 3 ay içinde hayata geçecek. Belediyemize de önemli bir gelir sağlayacak. Karacasu’yu Ege’nin Safranbolusu yapacağız. Bu ilk adımı da attık. Kültür Bakanlığımızla ilk adımı attık. Proje tüm hızıyla ilerliyor. 5 evimizi kamulaştırdık. Bir tanesinin projesi ihaleye çıktı. Yapım aşamasına geçilecek” dedi.

“KARACASU’YU UÇURACAĞIZ”


İnal sözlerini, “Bu yapılan çalışmalar da, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Fuat Meriç ve milletvekillerimizin desteği ile Valiliğimizin yardımıyla ilçemize kazandırdığımız önemli yeniliklerdir. Yaptığımız yolları, döşediğimiz parke taşlarını saymıyorum. Bunlar zaten asli görevimiz. Milletvekillerimiz her daim yanımızda. Bir gölge gibi yanımızdan ayrılmadılar, Allah razı olsun. Yıllardır çözülmeyen Yaykın Mahallemizin imar sorununu da çözüyoruz. Karacasu’muzdaki konut sorununu da TOKİ ile çözeceğiz. En yakın zamanda TOKİ inşaatına başlanacaktır. Bu saydıklarımızın hepsi birer fragmandır. Asıl projelerimiz yeni başlıyor. Biz Karacasu’yu uçuracağız diyoruz. Devletimizin güçlü eliyle birlikte Karacasu’yu hak ettiği yere getireceğiz. Daha hastane ve sanayi projemiz var. Kentsel dönüşüm projemiz var. Bunlar da inşallah dönemimizde başlayacak. Liderlerimizin emriyle çalışmaya devam etmeliyiz. Cumhur İttifakı’na sahip çıkarak sen ben değil biz kavgası yapmalıyız. Kongrenin Sayın İlçe Başkanımız Fuat Meriç’e, yönetimine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde sürdürdü. İnal, önceki dönemde ilk adımları atılan güneş enerjisi projesi ve Yaykın Mahallesi imar planı projesi için önceki dönemde emeği geçenlere teşekkür etmeyi ihmal etti.