Didim’de Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, hafta sonu balıkçıların misafiri oldu. Geçtiğimiz günlerde merkezde bir pasajda esnafların kahvaltısına konuk olan Başkan Atabay, bu kez de Altınkum’da bulunan küçük balıkçı teknesi sahiplerinin misafiri oldu. Balıkçı teknesinde gerçekleşen kahvaltıda Başkan Atabay, balıkçılarla sohbet ederek, birlikte kahvaltı yaptı. Ziyarette, balıkçıların denizlerde yaşadıkları sorunlar, Altınkum'daki barınma sorunu, balık türlerinde azalma ile deniz patlıcanı avcılığının yasaklanması gibi konularda yaşanan sorunlar aktarıldı.
Başkan Atabay kendisini misafir eden balıkçılara teşekkür ederken, belediye olarak yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeleri anlattı.

"VATANDAŞLARLA BULUŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Başkan Atabay, belirli dönemlerde ilçenin değişik bölgelerinde esnaflar ve vatandaşlarla birlikte olmaya devam edeceklerini belirterek, “Kentimizle ilgili sorunları, önerileri ve yaptığımız hizmetlerle ilgili değerlendirmeleri bu tür samimi ortamlarda birlikte ele alıyoruz. Çok güzel ve içten bir ortamda bu etkinliğimizi yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi. Balıkçı esnafı ise Başkan Atabay’ı ağırlamaktan memnun olduklarını ifade etti.