İncirliova'da esnaf Önder Yıldızçoban, Nusret Kıllı ve Veysel Kıllı'nın ortak işlettiği Ege Sofrası, Sevgi Yolu'nun ardından, Aydın-İzmir kara yolu üzerinde şube açtı. İlk şubeden farklı olarak çöp şiş lezzetinin de yer aldığı, açık ve kapalı alanlara sahip ikinci şubenin açılış törenine Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Demirci, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, CHP İlçe Başkanı Hasbi Akman, MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"KATKI VE YARDIMDA BULUNUYORUZ"


Dua okunmasının ardından, konuşma yapan İncirliova Belediye Başkanı Kaya, İncirliova'nın tarihi güzel günlerinden birisini yaşadığını söyledi. İlçesinde her gün yeni bir mekanın hizmete açıldığını belirten Kaya, "İncirliova Belediyesi olarak, iş yerlerinin açılması için her türlü katkı ve yardımda bulunuyoruz. Bugün Ege Sofrası'nın ikinci şubesini açıyoruz. İlçemizin böyle bir mekana ihtiyacı vardı. Bu mekan için güzel kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

"AYNI ANDA 200 KİŞİYİ AĞIRLAYABİLİYORUZ"


Ege Sofrası ortaklarından Önder Yıldızçoban da, ikinci şubeyi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İncirliova'nın gelişmekte olan bir ilçe olduğuna dikkat çeken Yıldızçoban, "Ege Sofrası olarak ilk şubemizi, 2013 yılında açtık. Sağ olsun halkımızdan bugüne kadar yoğun ilgi gördük. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Şimdi ilçemizin gelişmesini ve ihtiyacını göz önünde bulundurarak, ikinci şubemizi açıyoruz. 1,5 dönüm alana sahip yeni mekanımızda, aynı anda 200 kişiyi ağırlayabileceğiz. 7/24 açık olacağız. Menümüzde çöp şiş, ızgara köfte, sulu yemek, çorba ve pide çeşitleri var. Tüm vatandaşlarımızı lokantalarımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

KURBAN KESİLDİ


Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Karakoz, Başkanlar Kaya, Alıcık, Demirci ve diğer protokol üyeleri ile birlikte kurdele keserek, Ege Sofrası’nın ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Davetlilere yeni şubenin çöp şiş, ızgara köfte gibi lezzetlerinden ikram edildi. Öte yandan ortaklar, lokantalarının kazasız, belasız faaliyet göstermesi dileğiyle kurban kestirdi.