Geçtiğimiz yıl ASKİ ekiplerinin bin 500 metre içme suyu hattı döşemesinin ardından altyapısı tamamlanan yolda Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri rehabilite ve asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sorun ve isteklerine çözüm bulmaya devam ediyor. Son olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Nazilli’nin kırsal mahallelerinden olan Güzelköy-Sevindikli bağlantı yolunda iyileştirme çalışması yapıldı. Vatandaşların kışın çamurdan, yazın tozdan yakındığı yolda geçtiğimiz günlerde Güzelköy Muhtarı İbrahim Irmak ile incelemelerde bulunan Büyükşehir Doğu Bölgesi Koordinatörü Yüksel Macaroğlu, durumu Başkan Özlem Çerçioğlu’na iletti. Çerçioğlu da vakit geçirmeden vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi talimatını verdi. Talimat üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yolda çalışma yaparak vatandaşın yol sorununu çözüme kavuşturdu.

“GURUR DUYDUM”

Güzelköy Mahalle Muhtarı İbrahim Irmak, yıllardır Güzelköy-Sevindikli bağlantı yolunun yazın tozdan, kışın da çamurdan geçilemediğini ifade etti. Irmak, “Yıllardır bu yol toz, çamurdu. Yol kenarında oturan vatandaşımız tozun toprağın içinde kapı pencere açamıyorlardı. Bize mağduriyetlerini bildiren vatandaşlarımızın isteğini Aydın Büyükşehir koordinatörlerine ilettik. Onlar da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bildirmişler. Hızlı bir şekilde bir günde bizim yolumuzu bitirdiler. Gerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, gerekse ekibine köylüm ve kendi adıma sonsuz teşekkür ediyorum. Hiçbir hizmet emeksiz değil. Bu yolun yapımında makineler buraya geldiğinde gurur duydum, dedim ki biz güçlüyüz. Bu yol aynı zamanda Sevindikli Mahallemizin bağlantı yolu. Asfalt gibi oldu, gereği neyse yapıldı. Allah sağlık, sıhhat versin. Başkanımız Çerçioğlu’nu başımızdan eksik etmesin” dedi.

“DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Tozdan evlerinin kapı penceresini açamadıklarını dile getiren mahalle sakinlerinden Hasan Kurt, yetkililere teşekkür etti. Kurt, “Evimizin bahçesinde eşim salça yapacak, yapamıyordu. Çünkü yolumuz toz topraktı. Sağ olsun Aydın Büyükşehir Belediyesi makinalarını ve ekiplerini buraya göndererek mıcır asfalt çalışması yaparak bizleri bu yol derdinden kurtardı. Allah razı olsun. Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan çok memnunuz bizlere desteğinden dolayı” şeklinde konuştu.

“TOZDAN ÇAMURDAN GEÇİLMİYORDU”

Memnuniyetini dile getiren Ayşe Ünsal ise, şunları kaydetti: “Başkanımıza çok selamlar, bizlerin birkaç isteğinden biri olan yolumuzu yaptılar. Çok sağ olsunlar memnunuz, yolumuz çok güzel oldu. Yolumuz tozdan çamurdan geçilmiyordu, evlerimizin penceresini açamıyorduk. Burada çalışan ekiplerden ve Özlem Başkanımızdan Allah razı olsun. Yapılan hizmet inkar edilemez, ne kadar teşekkür etsek azdır."

VATANDAŞA BÜYÜK RAHATLIK

Aydın Büyükşehir Belediyesi Doğu Bölgesi Koordinatörü Yüksel Macaroğlu, vatandaşları tozdan çamurdan kurtardıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Macaroğlu, “Geçtiğimiz yıl bu yolda ASKİ tarafından bin 500 metre içme suyu hattı döşendi. Altyapısı tamamlanan yol yine Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından düzeltildi. Tozdan, çamurdan kurtulduk. Çalışmalar 2 etaptan oluşuyor. İlk etap bitti, 1 hafta sonra ikinci etap başlayacak ve Güzelköy-Sevindikli bağlantı yolunu vatandaşlarımız rahatlıkla kullanacak” ifadelerini kullandı.