İncirliova İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Özçelik'in, Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'na tayini çıktı. Özçelik'ten boşalan göreve, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürü Fatih Demiralp atandı. Görevine başlayan Demiralp, 2015 yılında İncirliova'da geçici olarak görev yaptığını hatırlatarak, bundan dolayı ilçeyi tanıdığını ve sevdiğini söyledi.

“GENÇLERİ UYUŞTURUCUDAN UZAK TUTACAĞIZ”

Ekibine güvendiğinin altını çizen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Demiralp, “İlçenin çok büyük bir sıkıntısı, kronikleşen bir durumu yok. Gençleri uyuşturucudan uzak tutacağız. Asayiş ve hırsızlık olaylarının üzerine gitme hedefimiz var. Kovid-19 süreciyle ilgili de tedbirlerimiz devam edecek. Trafik sorunu çok gibi ancak cuma günleri yaşanan yoğunlukla ilgili müdahalelerimiz olacak” dedi.

DEMİRALP KİMDİR?

Evli ve iki çocuk babası olan Fatih Demiralp, 1977 yılında Sultanhisar’ın Atça Mahallesi’nde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini mahallesindeki okullarda tamamlayan Demiralp, 1994 yılında Ankara Polis Akademisi'ne başladı. 1998 yılında okuldan mezun olan Demiralp, sırayla İzmir, Erzurum, Zonguldak ve Aydın’da görev yapmasının ardından, son olarak İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.