Hediye vermek binlerce yıldır devam eden ve yıllar içinde gelişen bir kültür. İnsanların sevgisini göstermek, iyi dileklerde bulunmak ve yanında olduğunu hissettirmek için bir araç olarak kullandığı bu kültür, günümüzde çok farklı şekillerde kendini gösteriyor. Sevgiliye hediye almak isteyenleri mutlu eden yenilikçi çözümlerden biri hediye kutuları. İçerisinde kadınlara özel fular, tarak, sabun, çay, kupa; erkeklere özel bakım ürünleri, çorap, kahve, anahtarlık gibi ürünlere yer verilen hazır hediye kutuları ile benzersiz sürprizler yapmak oldukça kolay. Siz de sevdiklerinizin mutluluğunu paylaşırken tek bir ürünle yetinemeyenlerdenseniz Muhiku’nun sevgiliye hediye kutularıyla aradığınızı bulabilirsiniz. Modern dünyada zaman en değerli varlığımız. Vaktimizi güzel geçirmek, kendimize ayırabildiğimiz kısıtılı zamanda eğlenceli aktivitiler yapmak istiyoruz. Muhiku da bu konuda insanlara yardımcı olmayı hedefleyen, genç ve dinamik bir ekibe sahip. Girişimin kuruluşundaki öncelikli amaç insanların birbirine verdiği hediyelerle farklı deneyimlerin kapılarını aralamak. Bu yüzden de hazırladığı setlerde hobi (DIY) kitlerine ve dünya lezzetlerine ağırlık veriyor. Örnek vermek gerekirse sevgiliye hediye olarak sıklıkla tercih edilen Birlikte Güzel Hediye Kutusu’nda İran’dan hibiskus, İngiltere’den Lady Grey çayı; iki adet kupa, bir adet çay süzgeci, Belçika çikolatalı bisküvi bulunuyor. Bu kutuyla sevgililer dünya lezzetlerini birlikte tatma şansı buluyor. Tabii ki zaman konusu hediye söz konusu olduğunda bu durum her iki tarafı da ilgilendiriyor. Hediyeyi alan kişi vaktini gurme lezzetlerle keyifle değerlendirirken hediyeyi alan kişi de Muhiku sayesinde kolayca seçim yaparak hediye alma işini pratik bir şekilde çözmüş oluyor. Kız arkadaşa ve erkek arkadaşa özel, piyasadaki klişeler yerine farklı, orijinal ve yaratıcı hediye kutuları tasarlayan sitede yıl dönümü, Sevgililer Günü, yılbaşı, doğum günü gibi özel günleriniz için ya da özür, geçmiş olsun, teşekkür gibi aniden çıkan ihtiyaçlarınız için kolaylıkla uygun bir seçeneğe ulaşabilirsiniz.

Muhiku’nun Erkek Hediyeleri Göz Kamaştırıyor

Kadınların hediye alışverişinde en çok zorlandığı yer kuşkusuz erkeğe hediye almak. Yapılan araştırmaların erkeklere gelen hediyelerin beğenilme oranının %50’nin altında olduğunu göstermesi de maalesef kadınları zora sokan gerçeklerden biri. Yani erkek ne alsak beğenir düşüncesi artık geçerli değil. Bu yüzden özellikle erkek arkadaşına hediye almak isteyenlerin çok daha hassas ve titiz olması gerekiyor. Muhiku, erkek hediyeleri ile yenilikçi bakış açısını ortaya koyuyor. Filtre kahve tutkunu erkekleri çok mutlu edecek hediye setleri, uygun fiyat ve kaliteli hizmet sayesinde hem kadınlar hem erkek tarafından çok seviliyor. Sitenin en çok satan hediye kutularından biri Erkeğe Hediye Kutusu. Bu kutudan 5 fincan kahve demlemeye yetecek kadar Brezilya filtre kahvesi, siyah kupa, siyah tükenmez kalem, kahve kokusuna sahip mum, Rebul Dark Spice duş jeli ya da kolonya ve kitap çıkıyor. 10’un üzerinde kitap seçeneği bulunduğu için sevgilinizin zevkine ve hoşlandığı tarza göre rahatlıkla seçim yapabilirsiniz. Muhiku’yu diğer konsept hediye kutusu hazırlayan rakiplerinden ayıran en önemli farklardan biri bu kutulara eklemeler yapabiliyor olmanız. Hazır setlerden birini seçtikten sonra içine başka uyumlu ürünler de ilave edebilirsiniz. Örneğin yukarıda bahsettiğimiz Erkeğe Hediye Kutusu’na One Two Sock markasına ait tasarım çorap, French press, çikolata ve çerçeve ekleyebilirsiniz. Bütçeniz kısıtlıysa veya hazır kutularda değişiklik yapmak istiyorsanız Kendi Kutunu Yap sayfası hoşunuza gidecektir. 5 fincan kahve benim erkek arkadaşım için yeterli değil diyorsanız bu sayfa sayesinde hediye kutunuza 100 ya da 250 gramlık büyük paketlerde filtre kahve ekleyebilirsiniz. Sayfada pek çok ürün alternatifi olduğu için keyifle kendi imzanızı taşıyan bir hediye kutusu oluşturabilirsiniz.

Muhiku ile Klişe Sürprizleri Rafa Kaldırın!

Akıllı telefonların yaygınlaşması ve internet kullanımının artması sayesinde şu anda tüm gelişmeler parmaklarımızın ucunda. Böyle bir dünyada yaşarken hediyelerimizin de kırk sene öncesindeki gibi kalmasını bekleyemeyiz. Artık her şeyin en yenisini, en iyisini aradığımız ve teknolojinin gelişmesi sayesinde rahatça bulabildiğimiz bir çağdayız. Yani şu an sevdiklerimize daha önce belki on kez benzerini aldıkları hediyeler sunmamızın mantıklı bir açıklaması olamaz. Muhiku; çiçek, çikolata, 365 gün aşk kartları gibi üzerine düşünülmemiş, basit hediyelerin yerine yenilikçi ve titizlikle seçilmiş ürünleri koyuyor. Sıcak içecek tüketmeyi sevenler için farklı kahve ve çay çeşitlerini Mithra Kutusu’nu, evde geçirdiği vaktin daha keyifli olmasını dileyenler için Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu’nu, Türk kahvesinin köpüğünden ve ritüellerinden kopamayanlar için Türk Kahvesi Kutusu’nu satışa sunuyor. Böylelikle çevrenizdeki herkes için uygun bir sürpriz tasarlayabiliyorsunuz. Muhiku yakın zamanda İstanbul’da yaşayanları sevindirecek harika bir gelişme yaptı. 69 TL üzerindeki alışverişlerde gönderim ücreti almayan şirket bu hizmeti üst seviyeye taşıyarak İstanbul’da özel kuryeyle aynı gün teslimat hizmeti başlattı. Bu hizmet sayesinde hafta içi öğlen 12’den önce verdiğiniz siparişler aynı gün, hafta sonları ya da 12’den sonra verdiğiniz siparişler ise ilk iş gününde teslim ediliyor. İstanbul içindeki ücretsiz aynı gün teslimat özelliği sayesinde artık unuttuğunuz özel günlerde çaresiz değilsiniz!