'Gönül Seferberliği' programı kapsamında AK Partililer, Efeler’de çalışmalara devam etti. AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı, İl Başkanı Ömer Özmen ve Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ile il ve ilçe yöneticileri, Efeler’de Adnan Menderes Bulvarı ve Ayakkabıcılar Çarşısı esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. AK Partili vekiller ve parti yöneticileri, AK Parti’ye destek isterken yatırım sözü verdi. AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı’nda vekiller, partililerle de bir araya geldi. Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Rıza Posacı, Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye’nin emin adımlarla yolunda ilerlediğini ifade etti.

MİLLETVEKİLİ SAYIMIZI ARTTIRACAĞIZ

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise ‘Gönül Seferberliği’ programlarında ilçelerde vatandaşların teveccühünü gördüğünü belirterek şunları söyledi: “Pandemi, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkiledi ancak ülkemiz pandemiyle mücadelede iyi bir sınav verdi. Sağlık ve ekonomi alanlarında bu süreçte önemli bir başarı hikayesi yazdık. Tüm dünya pandemiyle savaşta yetersiz kalırken devletimiz ne tıbbi cihaz, ne maske ne de ekonomik yönden bir sıkıntı içerisinde olmadı. Devletimiz, vatandaşına sahip çıkarak Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ihtiyacı olan her kesime hem ayni hem de nakdi yardımda bulundu ve bulunmaya devam ediyor. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürüdüğümüz bu yolda partililerimize önemli görevler düşüyor. Geçen genel seçimde milletvekili sayımızı artırmıştık. Bir sonraki dönemde de 4 olan vekil sayısını 5’e çıkarmayı hedefliyoruz. İktidarımızın gücüyle Aydın’da devlet yatırımlarını teker teker hayata geçiriyoruz” dedi.

YATIRIMLARIMIZI ANLATACAĞIZ

AK Partili vekil Metin Yavuz da 18 yılda büyük yatırımlara imza attıklarını, bu yatırımların doğru şekilde vatandaşa anlatmaya gayret gösterdiklerini ifade etti. Partililerin de bu konuda üzerini düşeni yapması gerektiğini belirten Yavuz, “AK Parti olarak Aydın’da çok fazla iş başardık ama bunu vatandaşlara anlatamıyoruz. Genel Merkezin başlattığı çalışma ile yatırımları anlatmaya başladık. Vatandaşımız, yaptığımız yatırımlara destek olarak gücümüze güç katacak” diye konuştu.