CHP ve İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı, Germencik Belediye Başkanlığı seçimini Fuat Öndeş ile kazanmıştı. Yaklaşık 1,5 yıldır yerel iktidar ortağı olan İYİ Parti'ye vatandaşların katılımı devam ediyor. İlçe Başkanı Sabahat Baltacı Toker, yaptığı açıklamada partisine vatandaşların gösterdiği ilginin kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.

"İKTİDAR OLACAĞIZ"


Genel Başkanı Meral Akşener'in yaptığı herhangi bir konuşmayı televizyonda dinleyen vatandaşların etkilendiklerini ve üye olmak için partiye geldiklerini belirten Toker, "İYİ Parti ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, vatandaşlarımızın umudu. Bundan dolayı partimize vatandaşlarımızdan yoğun bir teveccüh var. Özellikle de kırsal mahallelerimizden. Akşener’in yaptığı konuşmayı dinleyen vatandaşlarımız, soluğu üyelik kaydı için partimizde alıyor. Biz, teşkilat olarak ilgiden memnunuz. Partimiz, neredeyse her gün yeni üyelerle büyümesini, güçlenmesini sürdürüyor. Biz de biliyoruz ki büyüyerek, iktidar olacağız" dedi.

"AMACIMIZ HİZMET"


Partisinin kapılarının herkese açık olduğunu kaydeden Toker, "Amacımız Germencik’e, Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet etmek. Bunu da zaten yalnız başımıza gerçekleştirmemiz mümkün değil. Tüm vatandaşlarımızı partimiz çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.