Aydın’ın ilçesi Bozdoğan’da MHP İlçe Teşkilatı’nda kongre heyecanı yaşandı. Bozdoğan Belediyesi Yardibi Parkı’nda yapılan seçime MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Tek liste halinde yapılan seçimde Tevfik Uzkut, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

“ÜLKÜCÜ İLKELERİMİZDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ”

Kongre sürecinin hayırlı olmasını dileyen MHP İl Başkanı Alıcık, “MHP Aydın İl Başkanlığı görevine atandığımız tarihten bugüne kadar genel merkezimizin genelge ve talimatları doğrultusunda teşkilat disiplini içinde ve Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatlarını eksiksiz uygulayarak çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla çalışmalarımızı sürdürdük. Bizim açımızdan taşınan görevin fazilet ve sorumluluğunu bilerek, elden ele değişerek ve pekişerek gelecek nesillere intikal ettirmek için ülkücü ilkelerimizden ödün vermedik, vermeyeceğiz. Teşkilatta birlik, sahada birlik, söylemde birlik ve ülküde birlik için üzerimize düşen vazifeyi azami derecede yerine getirme kararlığında çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“KİBİRLENMEYECEĞİZ, BÖBÜRLENMEYECEĞİZ”

Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Alıcık, “Milliyetçi Ülkücü hareketin ruhuna uygun olarak kardeşliği ve sevgiyi yücelttiğimizde, hiçbir ayrım yapmadan insanlarımıza gönül kapılarımızı açtığımızda, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz bu toprakların refahı ve mutluluğu için elimizden gelen gayreti gösterdiğimizde, Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısının Allah’ın izni ile uzak olmadığını göreceksiniz. MHP Aydın teşkilatları olarak, genel başkanımızın işaret ettiği düsturlar doğrultusunda önce ülkem diyerek çalışmalarımızı yürüteceğiz. Cumhur İttifakı disiplininde çalışacağız, durmayacağız, yılmayacağız, yıkılmayacağız. Aydın ilinde ve Bozdoğan ilçemizde Milliyetçi Hareket’e küskün ve dargın bırakmamak için elimizden geleni yapacağız. Kibirlenmeyeceğiz, böbürlenmeyeceğiz, kimin bu harekete katabileceği ne varsa ayağına gidip, talip olacağız. Bir yerde mahzun bir yetim başı okşanacaksa biz yetişeceğiz. İlçenin caddelerinde, kaldırımlarında, meydanlarındaki izbelerinde, merkezlerinde, varoşlarında, hep hemşerilerimizin yanında olacağız” şeklinde konuştu.

“YILMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Alıcık, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Biz partimizi Aydın’ın en büyük sosyal gücü haline getirmeden, en büyük siyasi gücü olamayacağını biliyoruz. Bunun için hiçbir mazerete sığınmadan koşmaya mecburuz. Yapacağımız kongrelerde kardeşliğimiz pekişecek, istişarelerimiz ile hedeflerimize yürüyüşümüz güçlenecek, bizleri bölmek parçalamak isteyenlerin hevesleri sönecektir. Türk milliyetçiliğinin açtığı yolda, milli ruh ve ahlakın belirlediği ilkeler etrafında çalışacağız. Koronavirüs ile mücadele kahramanları sağlık çalışanları olmak üzere her kademede fedakârca çalışanlara teşekkür ediyorum. Kongrelerimizin huzur içinde yapılmasında büyük emek sarf eden emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum. Bu kongre sonucunda görev alacak değerli dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Engeller ne kadar fazla olursa olsun, başaracağımızdan hiç şüphe etmedik, etmiyoruz. Bu çalışmalarımızda MHP Genel Başkanı Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin desteğini ve dualarını hep hissettik. Var olsun, sağ olsun. Dün olduğu gibi, bugün ve ilelebet, yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Aydın ilinde Milliyetçi Hareket Partisini dava arkadaşlarımın gururu haline getireceğiz. Bu kutlu yürüyüşte birlikte çalıştığım il ilçe teşkilatlarındaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her kademedeki dava arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin, Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği yerde, gösterdiği yolda, tayin ettiği hedefte, birlikte nice güzel hizmetlerde buluşmak dileği ile saygılarımı sunuyorum. Bu güzel ve muhteşem şölenimiz kutlu olsun.”