İçerisinde kullanıcıların verilerini barındıran ve saklayan, aynı zamanda da bazı verilen kullanılmasını sağlayan bilgisayar sistemidir. Kullanıma ve depolama alanına göre çeşitli sunucu çeşitleri mevcuttur. LimonHost’un sunduğu avantajlı fiyatlarla size uygun sunucuya kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Performans odaklı yapısı ve müşteri hizmetine önem veren LimonHost satış sonrasında da kaliteli hizmet sunmaktadır. Tercih edebileceğiniz LimonHost sunucuları cluster mimarisi kullanılarak tasarlandığı için, yedekli sunucu ve network ile %99,9 erişilebilirliğe sahiptir. Aynı zamanda ISO 27001 standardıyla yönetilen ve olağan üstü durumlarda başarılı bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanmış yedekli bir ver merkezine sahiptir. Sunucular arası yüksek hızlı erişim mümkün kılınmıştır. Son teknoloji network ekipmanlarıyla tümü yedekli 40 Gbps bant genişliğine sahip olan LimonHost sunucuları rakipsiz fiyatlarla hizmet vermektedir. Sınırsız trafiğe uygundur. Tüm sunucular için dedike 100MMbit sınırsız internet şansı sunar. LimonHost 2 farklı sunucu seçeneği barındırmaktadır. Linux sunucu ve Windows sunucu seçenekleri arasından size uygun olanını kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Bu tercih esnasında kafanıza takılan sorular olursa deneyimli teknik ekibe danışabilir kolay kurulum sağlayabilirsiniz.

Linux Sunucu
 

Yüksek performanslı Linux sunucular size birçok panel seçeneğinin yanında kaliteli bir hizmet sunar. LimonHost’un tam yedekli bulut sunucu altyapısı ile Windows veya Linux sunucuların dakikalar içinde kurulması mümkündür. Sunucu oluşturmak için tek ihtiyacınız olan amaca uygun sunucuya karar vermektir. Olanakları ve paketleri incelediğinizde size en yakın seçimini yapmanız oldukça kolaydır.

Windows Sunucu
 

Tüm sunucu planları Cloud teknolojisi ile yedeklenir. Belirli periyotlarla yedeklenmesi minimum derecede veri kaybetmenizi sağlar. LimonHost kesintisiz hizmet sunar, kesintisiz hizmet sunucular için çok önemlidir. Belli yapılandırma çalışmaları hariç satın aldığınız sunucuyu aylarca kesintisiz kullanabilirsiniz. Windows sunucu size kolay kullanımı olan plesk Panel ile sunucunuzu yönetme fırsatı verir. Plesk Panel sayesinden tek tıkla dilediğiniz tüm işlemleri yapabilirsiniz. Panel konusunda desteğe ihtiyacınız olursa LimonHost ekibi 7/24 size yardımcı olmak için çalışmaktadır. Windows sunucuları lisans hakları dolayısıyla ücretlidir. Linux sunucular ise paylaşımlı sistemler olduğu için herhangi bir ücret talep edilmez. Tüm sunucuları ihtiyaçlarınıza göre konfigüre edebilirsiniz. Başka bir firmada Windows sunucunuz var ise ücretsiz transfer sistemi ile LimonHost’a kolaylıkla transfer edebilirsiniz. Taşıma işlemleri esnasında ihtiyacınız olan tüm optimizasyon işlemlerini deneyimli teknik ekip hızlıca tamamlayacaktır.

Hosting
 

İnternet oluşumunuzu sanal ortamda barındırmak ve erişime açmak için aldığınız hizmete hosting denir.  LimonHost’tan bir hosting hizmeti aldığınız zaman, aldığınız paketin içeriğine göre içeride size belli bir alan ayrılır. Bu alan 7/24 dünyanın her yerinden size erişilmesini sağlar. Hosting paketi seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli unsur açmak istediğiniz internet sitesine uygun bir hizmet seçmenizdir. Bu konu hakkında bilgi sahibi değilseniz LimonHost’un deneyimli ekibinden bilgi kurulum talep edebilirsiniz. Seçtiğiniz hosting paketine göre tarafınıza ücretsiz bir domain sağlanır. Alan adı kaydınız yapılır ve otomatik kurulum sayesinde sitenize erişim kısa zamanla açılır. Tüm işlemler yaklaşık bir dakika içinde tamamlanır ve sonrasında tüm bilgiler tarafınıza e-posta ile iletilir. Var olan bir web sitesi üzerine de hosting hizmeti satın alabilirsiniz. Web sitenizin ihtiyacına uygun bir hosting paketi satın aldıktan sonra yönetim panelinizden tüm işlemler yöneterek kullanıma başlayabilirsiniz.

Hangi Hosting Hizmetini Seçmeliyim?
 

Seçmek istediğiniz hosting paketi öncelikle web sitenizin ihtiyaçlarını karşılamalıdır. Basit ve yazı amaçlı kullandığınız bir web sitesi için başlangıç hizmetlerinden birini tercih etmeniz yeterli olacaktır. Web siteniz müşterilere hitap eden, trafiği çok ve içerisinde resim barındıran bir e-ticaret sitesi ise mutlaka sınırsız hosting hizmeti bulunan bir hizmet satın alınmalıdır. E-ticaret siteleri kullanım alanları bakımından sınırsız ve kesintisiz bir hizmet vermek zorundadırlar. Satışı yüksek bir e-ticaret sitesinde olacak 10 dakikalık bir kesinti bile kazancı oldukça düşürebilir. Aynı zamanda bu kesintiler güven kaybına ve birikmeye de yol açar. Sınırsız hosting paketleri sayesinde web sitenizin alanı sınırsız olur. Trafiği ve aldığı hizmetlerin olanakları da çok daha geniş olur. Limitsiz web sitesi barındırma paketlerine LimonHost’tan rakipsiz fiyatlarla ulaşmanız mümkündür. Tercih edebileceğiniz kurumsal ve extra hosting paketleri sayesinde depolama, trafik ve devamlılık konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaşamazsınız. Sıkıntı yaşadığınız herhangi bir durumda müşteri temsilcinize kolaylıkla ulaşabilir ve hızlıca çözüm imkanı bulabilirsiniz. Kurumsal ve Extra paketler size sınırsız hosting imkanı sunmanın yanı sıra sınırsız web sitesi barındırma ve sınırsız e-posta imkanı da sunar. LimonHost’un tüm hosting paketlerinde aylık ve yıllık alım şartı olmadan ücretsiz SSL avantajlarından yararlanabilirsiniz. Kesintisiz hizmet için cloud teknolojisi kullanılır. Tüm hosting paketleri ALL Flash SSD ile yüksek performansa sahiptir. LimonHost hizmet kalitesini en üst seviyelerde tutmak için 7/24 çalışan ekibiyle özgüvenli bir hizmet sunar. Bunun ışığında talep ve isteklerinize her daim açıktır. Hizmetlerden memnun kalmadığınız takdirde 15 gün içerisinde iade sağlamanız da mümkündür.