AK Parti Didim İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Aydın Milletvekilleri KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, MKYK Üyesi Metin Yavuz, Rıza Posacı, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ile AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı katıldı.

DİDİM DEVLET HASTANESİ İÇİN EYLÜL AYINDA SÖZLEŞME İMZALANACAK

"Gönül seferberliği" programı kapsamında partililer ile bir araya gelen AK Parti milletvekilleri ve yöneticileri, Aydın genelinde ve Didim özelinde yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgiler verdi. Didim Devlet Hastanesinin ihalesi konusunda sona gelindiğini ve tahminen eylül ayı içerisinde yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak inşaata başlanacağını ifade eden vekiller, Aydın Şehir Hastanesinin ise yatırım planı içerisinde olduğunu belirtti. AK Parti İlçe binasında gerçekleşen toplantı sonrası esnaf ziyaretlerinde bulunan İl Başkanı Ömer Özmen ve milletvekilleri, Didimli muhtarlar ve oda başkanlarıyla bir araya geldi.

MUHTARLARI DİNLEDİLER

Daire müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda muhtarlar, elektrik altyapısının yetersizliği, su ve kanalizasyonda yaşanan problemler, doğalgazın Didim'e getirilmesi konularında milletvekillerine görüşlerini aktardı. Doğalgaz konusunda söz alan Aydın Büyükşehir ve Didim Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Özalp, doğalgazın Didim'e gelebilmesi için belediye meclisinde karar alınması gerektiğini, bu konu hakkında Didim Belediye Meclisine ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclisine önerge sunduklarını ancak önergelerinin gündeme alınmadığını ifade etti. AK Parti Aydın Milletvekilleri kendilerine iletilen sorunların çözümü için toplantıda hazır bulunan kurum yetkililerinden gerekenin yapılması için çalışma yapılmasını istedi.