Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Sökespor, yeni teknik ekibini basına tanıttı. Sökespor Toto Tahsin Demirtel Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Kulüp Başkanı Onur Kara ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Nazilli Belediyespor’da yardımcı antrenörlükten ayrılarak Sökespor’un başına geçen Ayhan Yıldız, yardımcısı Cevahir Parıldar ve kaleci antrenörü Mustafa Yağcı ile birlikte göreve başladı.
Sökespor Kulüp Başkanı Onur Kara, yeni teknik ekibe güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Sökespor’un mazisindeki başarılı günlere geri döneceğini belirten Kara, taraftardan da takıma destek beklediklerini ifade etti.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK


Sökespor'un yeni teknik direktörü Ayhan Yıldız ise, "Sökespor, tarihi başarılarla dolu olan bir kulüp. Son yıllarda maalesef eski başarılarından uzak kalmış. Kulüp Başkanımız Onur Kara, bizi göreve davet etti. Biz de Nazilli Belediyespor camiasından izin alıp görevi kabul ettik. Yardımcılarım Cevahir ve Mustafa hoca ile birlikte Sökespor’un başarısı için çalışacağız. Kadromuz, yeni transferlerle güçlendi. Sahada her şeyini ortaya koyan bir takım olacağız. Hedefimiz bu yıl şampiyon olup profesyonel lige adım atmak istiyoruz” dedi.