Cumhur İttifakı’nın başarısına Karacasu ve Koçarlı’nın önemli bir örnek teşkil ettiğini ifade eden Haluk Alıcık, “ Aydın’da Cumhur İttifakı’nı oluşturan gruplar dün Karacasu ve Koçarlı’da olduğu gibi kendilerine inansaydı biz Büyükşehir’i kazanırdık” dedi. Konuşmasına Karacasu'da partiye emek verenleri ve ilçenin teröre verdiği şehitlerle ülkücü şehitleri anarak başlayan Haluk Alıcık, “Şehitlerimizin kanını sızlatmak istemiyorsak çok çalışacağız. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Biz toplumun umuduyuz. Biz Türk milletinin umuduyuz. Bugün Cumhur İttifakı’na inanmak demek geleceğimize sahip çıkmak demektir” ifadelerini kullandı.

“İNANSAYDIK BAŞARIRDIK”


Dün olduğu gibi bugün de inançla çalışacaklarını söyleyen Alıcık, “Aydın’ı MHP’nin gururu haline getireceğiz. Türk’ün son kalesi Türkiye Cumhuriyeti. Bu kale herkes tarafından yıkılmak isteniyor. Müslüman Türk Devletinin evlatları safını iyi belirleyecek. MHP’nin bütün mensuplarına sesleniyorum. Davamız büyük bir dava. Türkiye Cumhuriyeti Devleti var oldukça var olacak bir dava. Kendimize güvenmemiz lazım. Cumhur İttifakı’ndan asla rahatsız değiliz. Bizim amacımız bu millete hizmet. Bu ittifaktan asla rahatsız olmadık. Cumhur İttifakı’nı sonuna kadar destekliyoruz. Aydın’da dün Cumhur İttifakı’nı oluşturan gruplar Karacasu ve Koçarlı’da olduğu gibi kendilerine inansaydı biz Büyükşehir’i kazanırdık. İnanmamak demek başarmamak demek. Ben partimizin bütün neferlerine sesleniyorum. Bugünden itibaren her gün sokaktayız. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

İYİ PARTİLİ BAŞKANA CEVAP


MHP’nin toplumun umudu olduğu ifade eden Alıcık, “Biz Türk milletiniz umuduyuz. Bugün Cumhur İttifakı’na inanmak demek geleceğimize sahip çıkmak demektir. Karşımızdaki ittifakta kimler var belli değil. Geçenlerde İYİ Parti İl Başkanı bazı sözlerim hakkında bana demediğini bırakmadı. Ama aylardan beri HDP İl Başkanı ‘Bizim sayemizde belediyeleri aldınız, bizim sayemizde milletvekili oldunuz’ diyor ama tek cevap yok. Ne zaman cevap vereceksiniz bunlara? Ölünce mi cevap vereceksiniz? Biz yorulmayacağız, vazgeçmeyeceğiz. Allah mücadele edenle birliktedir. Şehitlerimizin kanını sızlatmak istemiyorsak çok çalışacağız” değerlendirmesinde bulundu.