Olay, Kuyucak ilçesi Horsunlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Pamukörenspor’da oyuncu ve antrenör olan Burak Can Öner, babasına ait su tesisatçılığı ve hırdavatçı iş yerine geldi. Kimsenin olmadığı bir sırada girdiği bunalım sonucu 25 yaşındaki Öner, başına silahla ateş ederek hayatına son verdi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU


Öner’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılan incelemenin ardından Öner’in cenazesi, Horsunlu Mahallesi’ne getirildi. İlk olarak evlerinin önüne getirilen Öner için helallik istendi. Annesi Adile Öner, oğlunun tabutuna sarılarak, “Oğlum sen nasıl yaptın? Bizi hiç düşünmedin mi? Ben sensiz ne yapacağım? Ben sana nasıl dayanacağım” diyerek gözyaşı döktü. Cenaze namazının ardından Öner, gözyaşları arasında Horsunlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze namazına Öner’in ailesinin yanı sıra Kuyucak Belediye Başkanı AK Partili Metin Ertürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çömden, Pamukörensporlu futbolcular ile vatandaşlar katıldı.