Karacasu'ya bağlı 39/1 sokak 12 numarada meydana gelen olayda çocuklarıyla birlikte salça yapan 73 yaşındaki Fatma Güler Karagöz, bir anda yere düşmesi sonucu kafasını yere çarparak hayatını kaybetti.
Hamal Hasan lakabıyla bilinen Hasan Karagöz ve Mehmet ve Muhammer isimli doğuştan engelli iki zihinsel engelli çocuğuna gözü gibi bakan yaşlı kadın, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yaşlı kadının tansiyon hastası olduğu ve ayaklarının üzerinde zor durduğu öğrenildi. Kocası ve iki çocuğu zihinsel engelli olan yaşlı kadının her zaman onlara bir şey olmadan bana bir şey olmasın diye dua ettiği kaydedildi. Acı olayı duyan yakınları büyük üzüntü yaşarken olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulundu. Çevresinde kimseye bir zararı olmayan iyi kalbi, iyi niyetiyle tanınan Fatma Güler Karagöz, doğuştan zihinsel engelli, ilçede hemen herkes tarafından tanınan Mehmet ve Muhammer isimli çocuklarına ve yine zihinsel engelli eşine yıllardır gözü gibi bakıyordu.