Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Aysun Bademci Akçil ve yönetim kurulu üyeleri, Down Sendromlu Hande’nin gelinlik hayalini gerçekleştirdi. Meclis üyeleri yaptıkları organizasyonla hem Hande’nin 20. yaşını kutladı, hem de sembolik olarak kendisine düğün heyecanı yaşattı. Eğlencenin yapıldığı alana Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’la ele ele giren Hande, ilk dansını da Başkan Özcan’la birlikte yaptı. Kutlama pastasını da Özcan’la birlikte yiyen Hande, daha sonra pastadan Başkan Özcan’a ikram etti.

“AİLECEK ÇOK MUTLUYUZ”

Sembolik düğünde hiçbir ayrıntı unutulmadı. İlk olarak Hande’ye kuaföre gidilerek gelin başı yapıldı. Ardından baloya geçilirken, gecede Hande’ye baba Mehmet Çetin eşlik etti. Hande’nin çok mutlu olduğunu dile getiren baba Mehmet Çetin, “Ailecek çok mutluyuz. Kızımın hayalini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Bu mutlu gecemizde bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a ve en başından beri desteklerini esirgemeyen Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇOK DÜŞÜNCELİ BİR FAALİYET”

Hande'yi bu mutlu gününde yalnız bırakmadıklarını belirten Başkan Kürşat Engin Özcan, ilk olarak Hande’nin elini tutarak ilk dansını yaptı ve ardından Harmandalı oynadı. Çok duygulu olduğunu dile getiren Başkan Özcan, “Hayatımın en güzel anlarından bir tanesi. İnşallah Hande’miz için de en güzel anlardan bir tanesi olmuştur. Rabbim hep böyle güzel anlar yaşatsın. İnanılmaz duygu doluyum. Çok ince, çok düşünceli bir faaliyete imza atan Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nde görevli arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

DESTEKTE BULUNANLARA TEŞEKKÜR

Nazilli’de sosyal farkındalığı yaşatmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Aysun Bademli Akçil, ”Hande’nin hayali, bir ailenin kızlarını mutlu etme arzusu ve böyle anlamlı bir sosyal etkinlik. Nazilli’mizde güzel bir işe imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan bizlere destek olan Sosyal İşler Müdürlüğü’müze, Hande’nin kuaför ve müzik organizasyonluğunu ücretsiz karşılayan Kuaför Mehmet Saadet’e ve Vildan Organizasyon’a çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.