AK Parti'nin 19. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, "Girdiği ilk genel seçim 3 Kasım 2002'de iktidara gelen ve 19 yılda girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başaran AK Parti; Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye'nin çehresini değiştirmeye, yüzlerce dev projeye imza atmaya devam ediyor" dedi.

"AK PARTİ'NİN YAPTIKLARI, YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR"

Kutlama mesajında, "Yeni Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 19” diyen Başkan Subaşı,"Bir erdemliler hareketi olarak başlayan daha sonra 14 Ağustos 2001 yılında ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ prensibiyle siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, yaptıklarını yapacaklarına teminat olarak göstererek büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlk günden bu yana Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Yeni Türkiye hayalini engellemek için çıkarılan her türlü zorluğa rağmen vazgeçmemiş; bu çabası 10 Ağustos 2014'te yapılan seçimde doğrudan halk iradesiyle seçilen ilk Cumhurbaşkanı olmasıyla taçlandırılmıştır. 24 Haziran 2018'deki seçimde de yüzde 52,38 oy alarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı sıfatını alan liderimiz, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasında çok önemli bir adımın atılmasını sağlamıştır" dedi.

"HEDEFLERİMİZE İNANÇ VE AZİMLE YÜRÜYECEĞİZ"

Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde AK Parti teşkilatı olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda tüm engellemelere ve zorluklara rağmen bu hedeflere ulaşacaktır. Bunda en büyük pay tabii ki hiç kuşkusuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da ve ona inanan, onun davasını davası olarak gören aziz milletimizdedir. Milletimizin AK Parti’ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır. İşte bu sebepten dolayı milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyeceğiz" diye konuştu.

"TÜM SALDIRILARIN HEPSİNİ PÜSKÜRTTÜK"

19 yıllık süreçte tüm saldırıları milletçe birlikte göğüslediklerini vurgulayan Subaşı, "19 yıllık parti tarihimizin her dönemi farklı güçlerle mücadeleyle de geçse de çok şükür ne milletimize verdiğimiz sözlerimizi aksattık, ne de hainlere pabuç bıraktık. 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde olduğu gibi yaşadığımız tüm saldırıları milletimizle birlikte göğüsledik ve hepsini püskürttük. Elbette bu sürecin ülkemize, milletimize ve partimize bir maliyeti olmuştur ama sonuçta istiklalimizi ve istikbalimizi kurtardığımızı düşündüğümüzde bu bedelin bir önemi yoktur. Ülkemizin ve milletimizin bekası için canını ortaya koymuş bir kadro olarak daha büyük bedelleri ödemekten de asla çekinmeyiz. Yeter ki Türkiye ayakta kalsın, yeter ki bu millet namerde muhtaç olmasın, yeter ki gözünü ve gönlünü bu ülkeye dikmiş yüzlerce milyon kardeşimizin umudu sönmesin" dedi.

"YAŞIMIZ HEP 19"

"Bizler AK kadrolar olarak ülkemizin dört bir yanında Türkiye için gece gündüz çalışmaktan asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz" diyen Subaşı, "Milletimizi hak ettiği konuma getirene kadar durmadan çalışacak ve hedeflerimizi bir bir gerçekleştireceğiz. Dün dediğimiz gibi ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.’ AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımızın olmasını sağlayan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve kendini milletimiz uğruna adayan tüm dava arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Partimizin 19. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 19!" ifadelerini kullandı.