Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ile Aydın Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Aydın Polis Evi’nde gerçekleştirilen kampanyaya polislerden büyük destek geldi. Kan bağışında bulunanlar arasında Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici de yer aldı.
Ekici, yaptığı açıklamada, koronavirüs salgınından dolayı zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Pandemi süreci hakikaten zor bir süreç. Bu noktada birbirimize destek olma zamanı. Kızılay'ın kan stoklarında azalma olduğu bize, bölge müdürümüz tarafından iletildi. Biz de teşkilat olarak, gece gündüz demeden kan ihtiyacı olduğu her zaman bağışta bulunuruz. Kanımızla, canımızla milletimizin emrindeyiz” dedi.

KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI


Kan bağışı kampanyasına, emniyet teşkilatından çok ciddi destek olduğunu dile getiren Ekici, sağlıklı olan tüm vatandaşları da Kızılay’a kan bağışında bulunmaya çağırdı. Ekici, “İmkanı bulunan, sağlığı yerinde olan vatandaşlarımızın, Kızılay’a kan bağışında bulunmalarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu zor günleri de birimize destek olarak hep birlikte atlatacağız” ifadelerini kullandı.