İYİ Parti Germencik Belediye Meclisi Üyesi Bülent Yeşil’in bazı sosyal medya paylaşımlarında Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'e olumsuz yönde gönderme olarak değerlendirilen ifadeler kullanması, siyasi kulislerde ilçedeki Millet İttifakı içerisinde kriz yaşandığı yorumlarına neden oldu. Meclis Üyesi Yeşil'in Belediye meclis üyelerinin görevlerinin ne olduğuna dair ayrı ayrı yaptığı paylaşımlarda ayrıca Fuat Öndeş'in Belediye meclis üyelerine 5 kez yemek verdiği ve bu yemeklerden birinin bedelini CHP'li Meclis Üyesi Batuhan Değirmenci'nin ödediği, diğerininse belediyeye fatura edildiğini öne sürmesiyse şaşkınlık yarattı.

"FATURAYI BELEDİYEYE KESTİRMEDİK"


Meclis Üyesi Yeşil'in geçtiğimiz günlerdeki bir paylaşımında da, "Doğru 2 duble içip yazdım ama bir 70'lik içip vatandaşa küfür etmedim" şeklindeki ifadeleri de Başkan Öndeş'e gönderme olarak değerlendirilirken, bir diğer paylaşımında oğluyla beraber bir restoranda çekildiği fotoğrafın üzerine, "Oğlumla yemeğimizi yedik, paramızı da ödedik. Diğer arkadaş gibi faturayı belediyeye kestirmedik" şeklindeki ifadeleri de dikkat çekici bulundu. Yeşil'in paylaşımlarına bazı takipçilerinin de destek verdiği gözlemlenirken, Öndeş'in aday tanıtım toplantısıyla ilgili aracın mazot parası ve orada yenilen yemek parasını kimin ödediğini sorması da kafalarda soru işaretleri doğurdu.
Öte yandan ilçedeki siyasi kulislerde Millet İttifakı içerisinde kriz olarak yorumlanan Meclis Üyesi Yeşil'in sosyal medya hesabındaki itham ve iddialarıyla ilgili Başkan Öndeş ve CHP İlçe Örgütü'nün de büyük rahatsızlık duyduğu öğrenilirken, ilerleyen süreçte ne gibi gelişmeler yaşanacağıysa merak konusu oldu.