Mevsimsel kuru ot temizliklerinin yanında cadde ve sokakların kapsamlı temizlikleri yapılırken; yapılan badana çalışması ile her yer bembeyaz görüntüye kavuşuyor. Vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirirlerken, Mahalle Muhtarı Mustafa Çay; “Levent Tuncel gibi bir başkanımız odluğu için çok şanslıyız” dedi.

"BAŞKANIMIZA HER ZAMAN ULAŞABİLİYORUZ"

Serçin Mahalle Muhtarı Mustafa Çay; “49 mahalleye hizmeti götürmek bir tecrübe ister ama başkanımız kendisiyle birlikte bu tecrübeyi Söke’ye getirdi. Başkanımız Levent Tuncel kısa sürede 49 mahallenin tümüne hizmeti götürmeyi başardı. Başkanımıza her zaman ulaşabiliyoruz. Yanına gitmemize bile gerek yok, taleplerimizi telefonla dahi bildirdiğimizde en kısa sürede çözüme kavuşuyor. Başkanımız gece-gündüz bizleri geri çevirmiyor. Söke olarak çok şanslı bir yeriz. Levent Başkan gibi bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız” dedi.

"LEVENT BAŞKAN ÇOK BAŞARILI"

Geride kalan bir buçuk yılın hizmet belediyeciliği olduğunu söyleyen Serçin Mahalle Muhtarı Mustafa Çay; “Ben şahsen bir buçuk yıl gibi kısa sürede bu kadar hizmeti beklemiyordum. Serçin’de yollarımız bitti. Her yer çiçek gibi temizleniyor ve badanalanıyor. Her istediğimiz anında karşılanıyor. Levent Tuncel çok başarılı, bu başarıyı da herkes gösteremez. Böyle giderse sadece Söke değil kalan süreçte 49 mahalle de çok önemli bir yol kat etmiş olacak. Başkanımız Levent Tuncel’e çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.