Aydın'ı 25 Temmuz'da ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Valilik'te düzenlediği basın toplantısında Ilıcabaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşümü başlatacaklarını, mahalledeki AYTER alanında da Millet Bahçesi yapacaklarını açıklamıştı. Bakan Kurum'un yaptığı açıklama, mahalle sakinlerini mutlu etti.

"TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"


Muhtar Alim Tarım, yaptığı açıklamada mahallesinde 500 konutta kentsel dönüşüm uygulanacağını belirterek, "Yaklaşık 7-8 yıldır, mahallemizde kentsel dönüşüm yapılmasını bekliyoruz. Bundan dolayı mağdur olduk. Bakanımızın yaptığı açıklama, bizi umutlandırdı, mutlu etti. İşlerin çabucak yoluna girmesini, kentsel dönüşüm çalışmasının bir an önce başlamasını ümit ediyoruz. Yaklaşık bin 500 kişinin etkileneceği çalışmanın takipçisi olacağımızın da bilinmesini istiyoruz" dedi.
Bakan Kurum'a Millet Bahçesi ve kentsel dönüşüm projeleri için teşekkür eden Muhtar Tarım, mahalle halkı olarak projelerin yapımının tamamlanmasının ardından, daha iyi bir ortamda yaşama imkanına kavuşacaklarını sözlerine ekledi.