Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri ile Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçe ekiplerinin katıldığı çalışmalarda, yol kenarı ve kaldırım üstü ot biçme, refüjlerin temizliği ve süpürme işlemi yapıldı. Sanayi bölgesinde yer alan cadde, sokak ve yeşil alanlarda da detaylı temizlik çalışması gerçekleştirilerek toplanan çöplerin tamamı araçlara yüklendi ve bölgenin temiz bir görünüme ulaşması sağlandı.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Doğu Koordinatörü Yüksel Macaroğlu ve Nazilli Koordinatörü Kıvanç Yıldırımkaya'ya Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu ve Başkan Vekili Erol Angın eşlik ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Sanayi esnafını da ziyaret eden heyet, esnafların istek ve taleplerini dinledi. Büyükşehir Koordinatörü Yüksel Macaroğlu ve Başkan Özcan, esnaflara maske, el dezenfektanı ve hijyen seti dağıttı. Esnaflar, sanayi bölgesinde yapılan çevre temizliği çalışması nedeniyle Aydın Büyükeşhir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiklerini dile getirdi.

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Pandemi süreci ile birlikte ilçe genelinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına hız verdiklerini belirten Başkan Kürşat Engin Özcan, “Aydın Büyükşehir Belediyemizin yetkilileri ile birlikte bugün Nazilli Sanayi Bölgesi’nde 1 hafta sürmesi planlanan temizlik çalışmalarımızı başlattık. Aynı zamanda sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Koronavirüs salgınının en az zararla atlatılması için maske, mesafe ve hijyen kurallarını bir kez daha hatırlattık. Bizler hem Aydın Büyükşehir, hem de Nazilli Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.