Kuşadası Belediyesi’nin katkısıyla Atatürk Meydanı’nda yapılan açılışa Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer, Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari, belediye yetkilileri ve yazarlar katıldı.

“35 YAZAR OKURLARIYLA BULUŞUYOR”

Platformun sözcüsü Mesut Kara, koronavirüs salgını için tüm önlemlerin alındığını söylediği şenlik ile ilgili olarak, “KUYAP olarak Kuşadası Belediyesi’nin desteği ve katkılarıyla bu yıl 7 -16 Ağustos tarihleri arasında düzenleniyor. 3. Kuşadası Yazarlar Şenliği’ni kitapseverlerle buluşturuyoruz. Atatürk heykelinin bulunduğu meydanda gerçekleştirilen şenlik kapsamında Kuşadası’nda yaşayan ve KUYAP bünyesinde çalışmalar yapan 35 yazar okurlarla buluşuyor. Yazarlar her gün 19.00-24.00 saatleri arasında kitaplarını imzalayacak. Şenlik boyunca çeşitli müzik insanları da yazarlara eşlik edecek” ifadelerini kullandı. Kara, herkesi Kitap Şenliği’nde buluşmaya davet etti, Kuşadası Belediyesi'ne, yazarlara ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

ŞENLİĞE KATILACAK YAZARLAR

Öte yandan şenliğin katılımcı yazarlarının, Ahmet Zeki Muslu, Atiye Tümüklü, Ayşe Kale, Behlül Değerli, Cengiz Yıldırım, Ese Katrancı, Etem Oruç, Gülay Şeker Zehir, Gürsel Şamiloğlu, Halil Akgün, Halit Payza, Hidayet Sayın, Hüseyin Asar, İbrahim Ökçesiz, İlknur Ergün, İbrahim Kiraz, İsmail Şimşek, İsmail Tez, Mahmut Ökçesiz, Mesut Kara, Musa İlhan, Nail Topal, Nazmiye Yıldırım, Necdet Ceylan, Orhan Gevrek, Özgür Aras Büyüktanır, Talat Avcı, Taliha Değer, Tümay Leblebici, Türkay Korkmaz, Viladinur Ruhi, Zeren Dağdeviren, Ömer Akşahan, Şenol Eskin ve Halit Ultav olacağı belirtildi.