AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Bağarcık su deposu ile ilgili, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın ve Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü’nü eleştirdi.

"BUYURUN GELİN"


Yaptığı yazılı açıklamaya, “Utanıyor musunuz?” sorusu ile başlayan Arslan, CHP’li yetkililere seslenerek, “ Kurban Bayramı’nı susuz geçiren diğer bir mahallemiz Bağarcık’ta su deposunu muhtar ve vatandaşlar temizledi. Bakımsız ve pislik içinde olan depoların fotoğraflarını sizin vicdanınıza ve vizyonsuzluğunuza bırakıyorum. Buradan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, İl Başkanı Ali Bey’e, İlçe Başkanı Hasan Bey’e ve ASKİ’ye davette bulunuyorum; buyurun gelin size Bağarcık’ta bu suyla demlenmiş çay ikram edeyim. İçiniz alırsa dahasını da yaparız” dedi.

"İKİ BAŞKANLIK YAPACAK SANIRIM"


İl Başkanı Çankır’da Koçarlı kompleksi oluştuğunu savunan Arslan, “Her defasında ilçe başkanından önce kendisi açıklama yapıyor. Bundan böyle hem il başkanlığını, hem de ilçe başkanlığını kendisi yapacak sanırım” ifadelerini kullandı.