Ziyarette, ABGC Söke Şube Başkanı Levent Tuncer, Başkan Yardımcısı Erol Özhavutçu, Genel Sekreter Murat Bozkayalar, Ölmez Medya Temsilcileri Güven, Musa ve Numan Ölmez, Esin Özhavutçu, Nejla Baydemir Tuncer, Alptekin Çınar ve Nezir Çetin hazır bulundu.

"BÖLGEMİZİ İYİ TANIYORSUNUZ"

ABGC Söke Şube Başkanı Levent Tuncer, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bir Egeli olarak bölgemize ve kentimize çok yakınsınız ve bölgemizi iyi tanıyorsunuz. Bizler basın mensuplarının ve Sökeli hemşehrilerimizin destek ve katkılarıyla, Söke ilçemizde başarılı bir çalışma dönemi geçireceğinize inanıyoruz. Görevinizde başarılar dilerken hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz’’ dedi.

"İYİ BİR DİYALOG KURMA AMACINDAYIZ"

Vatandaşların haber alması ve kamunun bilgilendirilmesi anlamında basının çok önemli bir görevi olduğunu belirten Kaymakam Zeybek ise, "Bizler basınla birlikte karşılıklı ve iyi bir diyalog kurma amacındayız. Yapılan hizmet ve çalışmaları vatandaşlara iletme anlamında diyalog geliştireceğiz. Söke, potansiyeli güçlü ve dinamik bir ilçemiz. Burada güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Zeybek, ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.