TFF 3. Lig ekibi Nazilli Belediyespor’da transfer hareketliliği devam ediyor. Dış transferde Yeşilyurt Belediyespor’dan stoper Sefa Kormaz, Karacabey Belediyespor’dan santrfor Ömer Çetinbaş ve Büyükçekmece Tepecikspor’dan sol kanat oyuncusu Hasan Demir’i transfer eden siyah beyazlılar, iç transferde kaptan Zafer Özden’in ardından önemli bir oyuncusunu daha kadroda tuttu.

HEDEF ŞAMPİYONLUK


Kozanspor’dan iki sezon önce transfer edilen ve gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan 31 yaşındaki file bekçisi Zekeriya Topayan, Nazilli Belediyespor’la 1 yıl daha ‘yola devam’ dedi. Nazilli’de kaldığı için mutlu olduğunu dile getiren tecrübeli kaleci Topayan, şampiyonluk hedefine ulaşılması için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

7 MAÇTA KALEYİ GOLE KAPATTI


Tofaşspor altyapısında kaleciliğe başlayan Zekeriya, Bursaspor'da profesyonel oldu. Bursa Merinosspor, Karacabey Belediyespor, Yalovaspor, Şanlıurfaspor, Fethiyespor, Sancaktepe FK, Orhangazi Belediyespor ve Kozanspor'da da oynayan Zekeriya, geçen sezon transfer olduğu Nazilli Belediyespor'da 60 maça çıktı. Geride kalan sezonda 28 haftalık periyotta tüm maçlarda görev yapan Topayan, kalesinde 32 gol görürken 7 maçta kalesini gole kapattı.