Sökespor Olağan Genel Kurul Toplantısı, Sökespor Tesisleri’nde yapıldı. 195 üyenin 133’ü genel kurula katıldı. Olağan genel kurulda kulüp üyeleri, Eşin Grup ile isim sponsorluk antlaşmasına oy birliği ile karar verdi. Yeni sezonda Sökespor Kulübü, Eşin Grup Sökespor adıyla mücadele edecek.

“3. LİG’E ÇIKMAK İSTİYORUZ”


Olağan genel kurulda, Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, geçmiş yıllarda Sökespor’da kulüp başkanlığı yapmış isimlerden Mehmet Yıldız, Yusuf Günal, Eşin Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Rıdvan Eşin ve kulüp üyeleri hazır bulundu. Geçen sezon çok zor bir yıl geçirdiklerini belirten bir önceki başkan Fuat Evren Gül, bundan sonraki yeni yönetim kuruluna sonuna kadar destek olacaklarını belirtti.
Sökespor’un yeni başkanı Onur Kara ise, “Bu yıl birlik ve beraberlik yılı olsun. Yönetime talip olduğumuz gün Evren başkanımız ‘arkanızdayız’ dedi. Yusuf ve Tamer başkanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Ben kendimden bahsedecek olursam, doğma büyüme Sökeliyim, burada doğdum ve bu şehirde öleceğim. Bu işe girmemdeki asıl neden ben bir Sökeliyim ve Söke sevdalısıyım. Kayseri’de bir işadamıyım, işlerimiz yolunda gitti ve bu işe talip olduk. Rıdvan Eşin ve Evren başkanımız bizlere destek sözü verdiler. Eşin Grup yönetimine de destekleri bizlere daha fazla güç verecektir. Bu yıl Sökeli iş adamlarımız ve Sökeli vatandaşlarımızla birlikte inşallah 3. Lig’e çıkmak istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ


Eşin Grup Sökespor’un Onur Kara başkanlığındaki Asil Yönetim Kurulu, Kasım Üzüm, Erol Özhavutçu, Hakan Tunceli, Ali Berk Makaraç, Barış Kazan, Özkan Kaya, Mustafa Taylan Türkoğlu ve Nazif Maltepe’den oluştu.
Yedek Yönetim Kurulu’nda ise Deniz Nehir Göçtü, Egemen Dalgıç, Aykut Kaçar, Halil Murat Karaduman, Serkan Özcan, Burak Katipoğlu, Selçuk Maltepe, Engin Çaycı ve Nazif Çetin yer aldı. Asil Denetleme Kurulu üyeleri Alper Donat, Fevzi Yıldız ve Erdal Erdiliballı olurken,
Yedek Denetleme Kurulu Burhan Demir, Mehmet Salih Güzel ve Tanju Çağlayan’dan oluştu. ASKF Temsilcileri de Onur Kara, Yağız Pullukçu ve Barış Kazan oldu.