Denetimlere Kuyucak İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Koçak, Kuyucak Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Burhan Algül, Zabıta Amiri Hidayet Erdoğdu, Kuyucak Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, Jandarma Asayiş ekipleri ile Kuyucak Belediyesi Zabıta ekipleri katıldı.

KORUNMA TEDBİRLERİ ANLATILDI

Covid-19 Virüs Kontrol ekibi önce Kuyucak Belediyesi Millet Kıraathanesi’ne giderek buradaki müşterileri ve kurum çalışanlarını bilgilendirdi. Emniyet Müdürü Ahmet Koçak, Millet Kıraathanesinde önce müşterilere sonra da çalışanlara Covid-19 yeni koronavirüs salgın hastalığından korunma tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafenin önemini ve konuyla ilgili yaptırımları anlattı.

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Millet Kıraathanesi yanında Kar Helvacı Mehmet Kirpiksiz ve Büfeci Mehmet Kenar’ı ziyaret eden Covid-19 Virüs Kontrol ekibi, burada da işletmecileri bilgilendirdi. Virüs Kontrol ekibi akabinde İnönü Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek sosyal mesafe, maske ve dezenfektan konusunda önce ikaz, ikincisinde ceza yazma, üçüncüsünde iş yeri kapatmaya kadar varan yaptırımlarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.