CHP İncirliova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Alimoğlu, Kültür Park ile ilgili açıklamalarda bulundu. Günlerdir herkesin Kültür Park konusunda konuştuğunu, bu konu ile ilgili kendisi de düşüncelerini paylaşmak istediğini belirten Alimoğlu, yaptığı açıklamada, “Öncelikle bilinmesini isterim ki büyüklerimizden öğrendiğimiz kadarıyla Kültür Park, İncirliova halkının 40 yıldır düğün, cemiyet yaptığı, özellikle akşamları aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirdiği bir yer. Özetle acısıyla, tatlısıyla İncirliova halkının anılarını biriktirdiği özel bir alan. Bu özel alanın ne niyetle olursa olsun siyasete malzeme yapılmasını, siyasi parti mensubu olarak, Gençlik Kolları Başkanı olarak doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

“ŞEFFAF YÖNETİLMESİ Mİ RAHATSIZ EDİYOR?”


Cumhur İttifakı’nı hedef alan Alimoğlu, kendilerine şu soruları yöneltti:
“Ne istiyorsunuz Kültür Park’ımızdan? Sizin siyasi partilerinizin oluşturduğu Cumhur İttifakı, yerel seçimi kaybetti diye mi rahatsızsınız? Yandaşlarınız parkları istediği şekilde yönetemiyor bu yüzden mi parkları İncirliova halkının elinden almak istiyorsunuz? Önceki yönetim dönemindeki gibi parklar birilerinin arpalığı yapılmadı, parkların dürüst ve şeffaf yönetilmesi mi sizi huzursuz ediyor?”

“AMACINIZA ULAŞAMAYACAKSINIZ”


Sözlerine, “Çay içme bahanesiyle getirdiğiniz Sayın Bakanınızı nasıl bir önyargıyla, nasıl bir kin ve nefretle doldurdunuz ki İncirliova halkının aylar öncesinden yer ayırttığı, tarihini belirlediği cemiyetleri için Sayın Bakanınız düğün salonlarını iptal etmeye kalktı, Kasım ayından itibaren de düğünleri, cemiyetleri yasakladı. Düşün şu milletin yakasından artık. Nerede halk yararına çalışan, halka hizmet eden bir yer görseniz milletin elinden almaya çalışıyorsunuz. Altını çizerek belirtiyorum ki amacınıza asla ulaşamayacaksınız” ifadeleri ile devam eden Alimoğlu, buna izin vermeyeceklerini dile getirdi. Alimoğlu, Kültür Park’ın İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın dürüst ve şeffaf yönetimiyle halka hizmet vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.