AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim ve MHP İlçe Başkanı Hasan Eren, tüm Nazillililerin Kurban Bayramı’nı kutladı.

ABAK: “KURBAN PAYLAŞMAKTIR”

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak mesajında kırgınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğin tazelendiği bayramların toplumsal zenginliğimiz olduğunu belirterek, “Dini bayramlarımız, yüce dinimiz İslam’ın emrettiği gibi, dargınların barıştığı, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlarındandır. Bayramlar sevgi ve hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bu düşüncelerle Tüm İslam Alemi’nin ve Nazillili hemşehrilerimin mübarek kurban bayramını tebrik eder; sağlık, huzur ve esenlikler dilerim” dedi.

“BAYRAMLAR GÜNLERİN EN MÜSTESNASIDIR”

Tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutlayan MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, şunları kaydetti: “Bayramlar mutluluğu ve nasibi paylaşmak, hasretleri gidermektir. Bayramlar günlerin en müstesnasıdır. Kurban Bayramı’nı başta tüm şehit aileleri olmak üzere, bütün Türk İslam Alemi’ne hayırlar getirmesi temennisi ile en içten dileklerimle kutlarım.”

“BAYRAMLAR KUCAKLAŞMAKTIR”

Bayramların kucaklaşma olduğunu dile getiren CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, “Bayramlar birliktir, dirliktir, kardeşliktir, bayramlar sevgidir, saygıdır. Bayramlar kucaklaşmadır. Aziz milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin hakim olduğu nice bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.